Οι ασύρματες κάμερες παρακολούθησης αποτελούν (υπο)κατηγορία που έχει διαγράψει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια.

Οι πλατφόρμες smart home άλλωστε έχουν ανοίξει διάπλατα νέους ορίζοντες σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, με τους καταναλωτές να είναι πλέον σε θέση να έχουν εικόνα του χώρου τους 24/7 και χωρίς ιδιαίτερο κόστος -τουλάχιστον συγκριτικά με τις ολοκληρωμένες λύσεις που αποτελούσαν μονόδρομο κατά το παρελθόν.

Η Argus 3 είναι η τελευταία πρόταση της Reolink και παράλληλα μία εξαιρετική περίπτωση για κάποιον που αναζητά ένα προϊόν με καλή σχέση τιμής/απόδοσης στην κατηγορία της. Το αν αυτό αρκεί για να καλύψει τα “θέλω” του τυπικού χρήστη, θα το διαπιστώσουμε ευθύς αμέσως.

Η Argus 3 είναι η νέα έκδοση της Argus 2 και παράλληλα μία πιο λάιτ εκδοχή της Go. Υιοθετεί αρκετά συμπαγή σχεδιασμό και με διαστάσεις 102 x 115 x 62 χιλ. συμπεριλαμβανομένης της βάσης τοίχου, περνά μάλλον απαρατήρητη. Σχεδιαστικά μην περιμένετε κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες κάμερες ασφαλείας που κυκλοφορούν στην αγορά (με ειδική μνεία στην Arlo Pro 3): λευκό, μονοκόμματο, πλαστικό σώμα με μαύρη πρόσοψη.

Σε αυτή θα βρείτε τον φακό (σταθερού διαφράγματος με 6x ψηφιακό zoom και οπτικό πεδίο 120ο διαγωνίως), έναν παθητικό αισθητήρα υπερύθρων (passive IR ή PIR) για την ανίχνευση κίνησης, έναν ακόμα για τον προσδιορισμό ημέρας/νύχτας, ένα LED για την κατάσταση λειτουργίας, έξι LED υπερύθρων, το μικρόφωνο και το φως (230 lumen, θα μιλήσουμε παρακάτω γι’ αυτό).

Στο κάτω μέρος της κάμερας σε μία μικρή υποδοχή (διαθέτει ελαστικό κάλυμμα) θα βρείτε την υποδοχή για κάρτα microSD, τον διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και μία μικρή οπή για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στην πίσω όψη της υπάρχει μία ακόμα ένδειξη LED που αφορά τη μπαταρία, το ηχείο και η θύρα micro USB.

Διαβάστε το review