Οι κάμερες παρακολούθησης συνιστούν μία κατηγορία που έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια.

Η αγορά τροφοδοτείται με νέα μοντέλα που δε διαθέτουν απλώς βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και εξ ολοκλήρου καινούριες λειτουργίες. Χάρη στην αυξημένη τους ευελιξία δε, είναι σε θέση να προσφέρουν μία ακόμα πιο ευρεία γκάμα υπηρεσιών καθώς μπορούν να φανούν χρήσιμα σε πληθώρα περιπτώσεων.

Ένα τέτοιο μοντέλο είναι και η Reolink Go, η 4G πρόταση της ομώνυμης εταιρείας που απευθύνεται σε όσους αναζητούν μία λύση για απομακρυσμένη χρήση -εκεί όπου δεν υπάρχει όχι μόνο ενέργεια αλλά και δίκτυο. Είναι σε θέση όμως οι καινοτομίες που ενσωματώνει η Go να αποζημιώσουν τον απαιτητικό χρήστη για τις ελλείψεις της; Πάμε να της ρίξουμε μια ματιά…

Παίρνοντας κάποιος στα χέρια του τη Reolink Go, θα διαπιστώσει ότι έχει να κάνει με μία αρκετά συμμαζεμένη πρόταση. Με μήκος 113 χιλ. και διάμετρο 75 χιλ. δεν κάνει αισθητή την παρουσία της ενώ ακόμα και με την προσάρτηση της βάσης τοίχου, το συνολικό μήκος φτάνει τα 193,8 χιλ. Η κάμερα έρχεται σε λευκό χρώμα με μαύρη πρόσοψη και το λογότυπο της Reolink στη χαρακτηριστική γαλάζια απόχρωση στο πλάι. Στο κάτω μέρος της υπάρχουν θύρα micro USB και ηχείο.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1