Πριν από λίγες εβδομάδες η Samsung λάνσαρε το Galaxy A41. Πρόκειται για τη φετινή, ανανεωμένη έκδοση του περυσινού Galaxy A40 και παράλληλα μία ενδιαφέρουσα πρόταση στη mid-range κατηγορία.

Οι παρεμβάσεις της κορεατικής εταιρείας στη συσκευή είναι κάμποσες, φρεσκάροντας τόσο την εμφάνιση όσο και τα χαρακτηριστικά της. Κατά πόσο όμως το τελικό αποτέλεσμα αρκεί για να ξεχωρίσει έναντι του ανταγωνισμού και να πείσει εν τέλει τον χρήστη;

Με την πρώτη ματιά στο Galaxy A41, θα αντιληφθείτε ότι είναι ελάχιστα πιο μακρύ από τον προκάτοχό του. Ενώ το Galaxy A40 είχε διαστάσεις λοιπόν 144,4 x 69,2 χιλ., το Galaxy A41 έρχεται στα 149,9 x 69,8 χιλ. με το προφίλ του να έχει μείνει ως είχε -στα 7,9 χιλ. Το βάρος του είναι στα 152 γραμμάρια, γεγονός που το καθιστά αρκετά ελαφρύ και σε έναν βαθμό οφείλεται στο πλαστικό σώμα του. Το τελευταίο μπορεί να μην αποπνέει σε καμία περίπτωση τον premium αέρα ενός μεταλλικού, κάτι που πλέον δεν είναι δύσκολο να συναντήσουμε στην αγορά από άλλα smartphones που «παίζουν» στην οικονομική κατηγορία κάτω των €300.

Διαβάστε ολόκληρο το review