Η σειρά A της Samsung ήταν από αυτές που κατά το παρελθόν περνούσαν μάλλον αδιάφορες. Τα μοντέλα της, βλέπετε, στόχευαν παραδοσιακά στο κοινό της mid-range κατηγορίας προσφέροντας τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.

Όλα αυτά όμως μέχρι πέρυσι, διότι φέτος η Samsung αποφάσισε να φρεσκάρει για τα καλά τα Galaxy A με το αποτέλεσμα να δημιουργεί τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Σε μια σειρά που αριθμεί έξι μοντέλα πλέον μετά και την κατάργηση της σειράς Galaxy J, το Galaxy A50 βρίσκεται πρακτικά στο μέσον βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών, συνδυάζοντας με τρόπο μαεστρικό τις premium δυνατότητες των ακριβότερων A70 και A80 και την ευελιξία των A10, A20e και A40. Μία απόλυτα ισορροπημένη συσκευή που βρίσκει τον τρόπο να διαφέρει χάρη σε ορισμένα πραγματικά αξιόλογα στοιχεία (Super AMOLED οθόνη, μπαταρία 4000 mAh, chipset Exynos 9610 κ.α.), το Galaxy A50 ζητά με αξιώσεις φέτος την ψήφο εμπιστοσύνης του καταναλωτικού κοινού.

Η Samsung έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά σε ό,τι αφορά το design του A50 αφού από πλευράς εμφάνισης πρόκειται για μία αρκούντως εντυπωσιακή συσκευή. Όποιο από τα τέσσερα χρώματα κι αν επιλέξετε, εκθέτοντάς το στο φως θα δείτε να σχηματίζεται επάνω στην πλάτη του ένα εφέ αντανάκλασης ουρανίου τόξου ακολουθώντας θα λέγαμε ένα trend που εμφανίζεται μεταξύ των κατασκευαστών ολοένα και συχνότερα. Αν μη τι άλλο, το αποτέλεσμα τραβά την προσοχή, όντας μία μάλλον ευχάριστη προσθήκη.

Διαβάστε ολόκληρο το review