Ανασχεδιασμένο, εντός κι εκτός, το Samsung Galaxy Watch 4 φέρνει μοντέρνο και κλασικό design για να συνοδεύσει το νέο λειτουργικό σύστημα που κρύβεται στην καρδιά της συσκευής.

Κατά τα άλλα, χρησιμοποιεί πολλούς αισθητήρες και μια πλήρη σουίτα εφαρμογών για κάθε ανάγκη, γεγονότα που το καθιστούν άκρως ευέλικτο. Εξίσου ευέλικτο είναι και στις επιλογές σχεδίου, καθώς προσφέρεται τόσο με μοντέρνο, πεντακάθαρο σχεδιασμό όσο και με κλασικό σχεδιασμό με περιστρεφόμενη στεφάνη αλλά και σε διάφορα χρώματα και μεγέθη κάσας.

Μια νέα εποχή για τα smartwatches της Samsung (κι όχι μόνο) ξεκινάει, οπότε πώς είναι τα πρώτα δείγματα και δη από ένα τόσο premium smartwatch; Ας δούμε με κοντινότερη ματιά τα όσα προσφέρει η νέα σειρά Samsung Galaxy Watch 4.

Είτε επιλέξει κανείς την Classic έκδοση όπως εμείς είτε την απλή, θα παρατηρήσει πως το Galaxy Watch 4 είναι εξαιρετικά λεπτό κι ελαφρύ. Η κάσα του είναι φτιαγμένη από αλουμίνιο (βασική έκδοση) ή ανοξείδωτο ατσάλι (Classic), με την βαρύτερη εκδοχή της συσκευής να φτάνει μόλις στα 52 γραμμάρια και την ελαφρύτερη στα 25.9 γραμμάρια, κάτι που το καθιστά σχεδόν «ανύπαρκτο» στον καρπό από άποψης βάρους. Η βασική έκδοση έχει κομψό και λείο περίβλημα, με δύο πλήκτρα στην πλευρά δεξιά της οθόνης, τα οποία επίσης υπάρχουν στο μοντέλο Classic όμως ανάμεσά τους υπάρχει ένα ελαφρύ εξόγκωμα που τα κάνει να εναρμονίζονται καλύτερα με την πιο περίτεχνη κάσα. Με τον νέο σχεδιασμό, επίσης, η ένωση του σώματος με το λουράκι έρχεται πιο κοντά στο σώμα, θυμίζοντας περισσότερο το Galaxy Watch Active 2 παρά το Galaxy Watch 3.

Η βασική διαφορά μεταξύ βασικής και Classic έκδοσης είναι μονάχα η ύπαρξη περιστρεφόμενης στεφάνης στο μοντέλο Classic κι έπειτα το μέγεθος κάσας – η βασική έκδοση κυκλοφορεί σε 40mm και 44mm και η Classic σε 42mm και 46mm. Τέλος, τα χρώματα που προσφέρονται διαφέρουν λίγο ανά έκδοση και μέγεθος κάσας: τα Classic προσφέρονται σε Black και Silver σε κάθε συνδυασμό, ενώ η βασική έκδοση διατίθεται σε Black, Silver, Pink Gold (μόνο 40mm) και Green (μόνο 44mm). Σε κάθε χρώμα κάσας, το συνοδευτικό λουράκι είναι ίδιου χρώματος και υλικού (σιλικόνη). Κάθε λουράκι τύπου 20mm μπορεί να εφαρμοστεί στο ρολόι, όπως συνέβαινε και με παλιότερα μοντέλα.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1