Είναι γεγονός πως εδώ και καιρό, έχουν περάσει από τον πάγκο δοκιμών του Insomnia.gr πολλά και διαφορετικά κουτιά υπολογιστών τα οποία κάλυπταν ένα πολύ μεγάλο εύρος τόσο στο χρηματικό τομέα όσο και στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών.

Σήμερα, ένα ακόμη κουτί είναι εδώ, αυτή τη φορά από τη Silverstone, το οποίο αν μη τι άλλο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να τραβάει αμέσως πάνω του την προσοχή.

 

Πρόκειται για το Silverstone Raven RV05B-W, το οποίο αν και εξωτερικά μοιάζει με ένα "συνηθισμένο" κουτί το οποίο έχει απλά επιθετική και μοντέρνα εμφάνιση, στο εσωτερικό του κρύβει πολλές, μάλλον απροσδόκητες εκπλήξεις.Σε μαύρο χρώμα και εφοδιασμένο με πλαϊνό παράθυρο το εν λόγω κουτί σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση ακόμη και high-end συστήματα προσφέροντας παράλληλα χώρο αλλά και ικανοποιητική ψύξη.

 

Για να μην σας κουράζουμε όμως με τα εισαγωγικά πάμε ευθύς αμέσως να δούμε όλες τις λεπτομέρειες μέσα από τις ενότητες που ακολουθούν ξεκινώντας όπως πάντα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπό δοκιμή προϊόντος.

 

Link.png Site: Silverstone Raven RV05B-W Review