Στη σημερινή παρουσίαση θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα προϊόντα μιας εταιρίας που μέχρι στιγμής δε γνωρίζαμε, οπότε πέραν των προϊόντων της δοκιμής θα αφιερώσουμε μερικές παραγράφους για να πούμε μερικά πράγματα και για την ίδια την εταιρία που ονομάζεται Snakebyte.

Ο όμιλος SNAKEBYTE-Group ιδρύθηκε το 1997 και έκτοτε λόγω της μεγάλης επιτυχίας παγκοσμίως έχει αποκτήσει γραφεία σε Γερμανία, Κίνα (περιοχή Shenzhen), Αμερική, Χονγκ Κονγκ και αποτελείται από τρεις εταιρείες.

 

Πρώτη από τις παραπάνω εταιρίες είναι η Snakebyte στην οποία ανήκουν και τα τρία προϊόντα που θα δοκιμάσουμε σήμερα. H Snakebyte παρέχει προϊόντα όπως gadgets και περιφερειακά για κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών (Αndroid, iOS, Nintendo, PlayStation, Xbox), ηλεκτρονικούς υπολογιστές και tablets, καθώς και προϊόντα ήχου.

 

Τα προϊόντα σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι καλής ποιότητας και σε γενικές γραμμές οικονομικά, ενώ η δυνατότητα αγοράς προϊόντων γίνεται προς το παρόν από συμβεβλημένα καταστήματα μέσω διαδικτυακής αγοράς Amazon, GameStop, Media Markt, Saturn, Toys “R” Us και WalMart.

 

Link.png Site: Snakebyte Gaming Accessories