Αν σας αρέσουν παιχνίδια του στυλ Twin-Stick - sci-fi –Shooter arcade, τότε αυτό εδώ ίσως σας αρέσει μιας και ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι της Φιλανδικής εταιρίας Housemarque. Είναι απόγονος του Stardust, και εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία, παλιών καλών παιχνιδιών που ξεκίνησαν στις εποχές της θρυλικής Amiga. Τον Νοέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε για τις PlayStation Portable συσκευές με τίτλο: Super Stardust Portable και στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Super Stardust Delta για το PS Vita, το 2012.

 

Το Φεβρουάριο του 2015 το Super Stardust Ultra, κυκλοφόρησε με βελτιωμένα γραφικά, εννέα όμορφες πίστες, έντονα χρώματα και προσθήκη 3D εμπειρίας για τους όλο και περισσότερους κατόχους 3D τηλεοράσεων, μιας και οι τελευταίες είναι πολύ προσιτές πλέον. Στις επιλογές υπάρχουν πολλές δυνατότητες, όπως, interactive streaming (με δυνατότητα ψηφοφορίας για την συνέχεια του παιχνιδιού σας από όσους παρακολουθούν), multiplayer 2-4 ατόμων, difficulty mode, endless mode, survival mode, κ.α.

 

Link.png Site: Super Stardust Ultra Game Review