Στην αγορά των VPN αν μη τι άλλο υπάρχει πια πληθώρα προτάσεων.

Μια γρήγορη αναζήτηση να κάνει κανείς και θα εντοπίσει έναν τεράστιο αριθμό προγραμμάτων, λειτουργιών και υπηρεσιών, έτοιμων να του προσφέρουν όλα όσα ζητά από εκείνες: ασφάλεια, ταχύτητα, ανωνυμία.

Το Surfshark ίσως ήδη το γνωρίζετε αφού είναι μία από αυτές τις κορυφαίες λύσεις που όμως έχει τον τρόπο να ξεχωρίζει από τον σωρό, αποτελώντας μία value for money επιλογή, χάρη στην οποία θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Πριν ασχοληθούμε με τα όσα προσφέρει το Surfshark όμως, ας ρίξουμε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους η χρήση VPN είναι πλέον «must». Ένα πρόγραμμα VPN (από τα αρχικά του virtual private network) «καμουφλάρει» επί της ουσίας τη διεύθυνση IP μίας συσκευής, εξασφαλίζοντάς της πλήρη ανωνυμία μέσω της χρήσης συγκεκριμένων servers. Έτσι επιτυγχάνονται δύο στόχοι: αφ’ ενός ο server αυτός παρεμβάλλεται μεταξύ του παρόχου και της συσκευής, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια και αφ’ ετέρου, έχει τη δυνατότητα να «δηλώσει» ψευδή τοποθεσία.

Το VPN είναι αυτό που επιτρέπει στους εργαζόμενους εταιρειών και οργανισμών να δουλεύουν απομακρυσμένα, αφού μέσω εκείνου δημιουργείται το απαιτούμενο, ασφαλές πλαίσιο εργασίας. Το VPN είναι παράλληλα απαραίτητο και στις περιπτώσεις σύνδεσης σε κάποιο δημόσιο Wi-Fi, αφού ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ποιος κρύβεται από πίσω ή μπορεί να έχει παρεισφρήσει σε αυτό. Χάρη σε ένα πρόγραμμα VPN θα είστε, ακόμα, σε θέση, να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε πλατφόρμες streaming, όταν βρίσκεστε σε ταξίδι στο εξωτερικό.

Δε χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη προσπάθεια για να αντιληφθεί κανείς πως το VPN είναι πια απαραίτητο, είτε μιλάμε για casual, είτε για hardcore χρήση υπολογιστή, tablet ή κινητού. Ευτυχώς, λύσεις σαν και το Surfshark διαθέτουν apps για όλες τις πλατφόρμες, προσφέροντας έτσι κάλυψη 360ο.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1
  • Confused 1