Το νέο Suunto 9 Peak κρατάει τα καλύτερα σημεία του προκατόχου του και «χτίζει» επί αυτών, σκοπεύοντας να συντροφεύσει κάθε αθλητή με την αναμενόμενη αξιοπιστία, ακρίβεια και ευελιξία.

Αλλάζοντας σημεία-κλειδιά, καταφέρνει να κρατάει όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η σειρά Suunto 9 παράλληλα μειώνοντας δραματικά το βάρος και τον όγκο, όπως και αλλάζοντας την παραδοσιακή εμφάνιση των Suunto smartwatches.

Παρά τις τόσες αλλαγές, καταφέρνει να παρέχει όσα υπόσχεται; Μετά το Suunto 9, ο πήχης είναι ήδη ψηλά και οι χρήστες θα περιμένουν ουκ ολίγα από αυτό, δεδομένου και του κόστους. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι ακριβώς προσφέρει.

Αρχίζοντας από τα βασικά, όσοι έχουν δει κάποιο ρολόι της Suunto θα θυμούνται τον ογκώδη σχεδιασμό τους. Φτιαγμένα για να αντέχουν σε κακουχίες -κάτι που προφανώς θέλουν όσοι αναζητούν τέτοιου είδους smartwatch- ήταν πάντοτε πολύ ανθεκτικά αλλά όχι τόσο διακριτικά. Με το Suunto 9 Peak, αυτό αλλάζει. Η κάσα του (από ανοξείδωτο ατσάλι ή τιτάνιο, καθώς διατίθεται σε δύο παραλλαγές) έχει πλάτος (από πλάτη προς οθόνη) μόλις 10.6mm, δηλαδή αρκετά μικρότερο συγκριτικά με το Suunto 9 Baro (15.4mm). Συγκριτικά με το ίδιο μοντέλο, είναι επίσης πιο απλοϊκό, πιο κοντά σε ένα premium, καθημερινό smartwatch παρά σε κάτι που δείχνει ξεκάθαρα κατασκευασμένο για άθληση. Οι ενώσεις όπου κουμπώνει το λουράκι είναι επίσης πιο κοντά σε ενός απλού ρολογιού, γλιτώνοντας συνολικά όγκο από διάφορα σημεία.

Διαβάστε ολόκληρο το review