Η γνωριμία μας με την TLC στο πλαίσιο της αγοράς smartphones, έγινε πέρυσι με την παρουσίαση και την κυκλοφορία του Plex.

Αν μάλιστα πιστέψουμε το ρητό που θέλει την αρχή να είναι το ήμισυ του παντός, τότε το ξεκίνημα της TCL μόνο ελπιδοφόρο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Εν μέσω κορονοϊού λοιπόν, η κινεζική εταιρεία λανσάρει τη δεύτερη γενιά smartphones της η οποία απαρτίζεται από τρεις συσκευές αυτή τη φορά -τα TCL 10 Pro, 10 5G και 10L.

Το TCL 10L αποτελεί την πλέον οικονομικά προσιτή πρόταση της TCL. Με τιμή κάτω από το ψυχολογικό “φράγμα” των €250 και με ομολογουμένως άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά, έρχεται να δελεάσει τον χρήστη που αναζητά μια ευέλικτη all-around λύση, ικανή να ανταποκριθεί σε κάθε καθημερινή του ανάγκη.

Πόσο καλά τα καταφέρνει όμως και τι έχουμε να πούμε για την εμπειρία χρήσης που προσφέρει;

To design του 10L δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η TCL προτίμησε να αποφύγει το ρίσκο, δημιουργώντας μια συσκευή που ακολουθεί την πεπατημένη σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό. Στην πρόσοψη ξεχωρίζει η 6,53 ιντσών οθόνη. Notch δεν υπάρχει καθώς η εμπρόσθια κάμερα είναι τύπου hole-punch και βρίσκεται μέσα στην οθόνη, στην επάνω αριστερή γωνία. Το πλαίσιο είναι αρκετά περιορισμένο με εξαίρεση την κάτω πλευρά όπου είναι μεγαλύτερο, ενώ το γυαλί πλαισιώνεται από αλουμινένιο περίβλημα.

Διαβάστε ολόκληρο το review