Η πορεία της vivo στη χώρα μας συνεχίζεται, με το νέο vivo Y22s να κυκλοφορεί και να μεγαλώνει τον ανταγωνισμό στην κατηγορία των mid-range smartphones.

Για άλλη μια φορά, η εταιρεία επιχειρεί να δώσει έμφαση σε σημεία όπως η κάμερα, για να ξεχωρίσει σε μια κατηγορία με τόσες πολλές συσκευές να αντιμετωπίσει.

Ένα από τα στοιχεία που σχεδόν πάντα ξεχωρίζουν στα smartphones της vivo είναι η κάμερα, οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς τα καταφέρνει το vivo Y22s στον τομέα αυτό κι όχι μόνο. Έχοντας το κινητό στα χέρια μας για αρκετό διάστημα, μεταφέρουμε την εμπειρία μας με αυτό, παρακάτω. 

Πρώτα, η εμφάνιση. Το vivo Y22s έχει γνώριμο σχεδιασμό, με στρογγυλεμένες γωνίες και ίσιο πλαίσιο, όπως και πεντακάθαρη πλάτη – μοναδικά στοιχεία που ξεχωρίζουν σε αυτή είναι το λογότυπο της εταιρείας κάτω αριστερά και το κομμάτι της κάμερας επάνω αριστερά. Διατίθεται σε δύο χρώματα, Starlit Blue και Summer Cyan, με το πρώτο να είναι ένα αρκετά σκούρο μπλε που δείχνει το χρώμα του στο φως και το δεύτερο να είναι ένα ανοιχτόχρωμο μίγμα γαλάζιου κι ανοιχτού κίτρινου στο φως.

Οι διαστάσεις του κινητού φτάνουν τα 16.43x7.61x0.84cm και το βάρος στα 192 γραμμάρια, σε συνηθισμένα επίπεδα δεδομένης και της οθόνης. Η κατασκευή είναι πλαστική, τόσο της πλάτης όσο και του πλαισίου, με την οθόνη να έχει γυάλινη επένδυση. Η συσκευή διαθέτει επίσης πιστοποίηση IP54 για προστασία ενάντια σε σκόνη και νερό – δεν είναι αδιάβροχο, απλώς δε θα χαλάσει αν δεχτεί μερικές σταγόνες βροχής, ας πούμε.

Στη δεξιά πλευρά θα βρούμε το πλήκτρο ενεργοποίησης (που επίσης φιλοξενεί τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος) κι από πάνω το πλήκτρο ρύθμισης έντασης. Η αριστερή πλευρά είναι πεντακάθαρη, με τη θύρα καρτών SIM να βρίσκεται επάνω (δύο θέσεις για SIM και μία επιπλέον για microSD). Κάτω θα βρούμε μια θύρα USB-C, μια θύρα ακουστικών 3.5mm κι ένα ηχείο.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Confused 1