Την κινεζική Xiaomi την έχουμε μάθει αρκετά καλά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια κυρίως για τα smartphones που κατασκευάζει και τα οποία διακρίνονται για τη σχέση απόδοση/κόστους η οποία αποτελεί μία από τις καλύτερες στην αγορά.

Με αρκετές προτάσεις που ανήκουν στην μεσαία τιμολογιακά κατηγορία, η Xiaomi μπορεί να μας μπερδεύει με τα πολλά μοντέλα που κυκλοφορεί, τις διαφορετικές ονομασίες και τα διαφορετικά specs, όμως η αλήθεια είναι ότι έχει να προτείνει κάτι για όλα τα βαλάντια και τις ανάγκες των χρηστών. Η σειρά Redmi 4 αποτελεί την οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας, με αρκετές εκδόσεις, έτσι ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να βρει αυτό που επιθυμεί.

Σε αυτή την παρουσίαση θα εστιάσουμε σε ένα από τα καλύτερα μοντέλα της σειράς, το Redmi 4 Prime το οποίο κρύβει αρκετές εκπλήξεις, με παρουσία αρκετών στοιχείων που σίγουρα δε περιμέναμε για ένα smartphone αξίας περίπου €180-200. Ολόκληρη η σειρά Redmi διακρίνεται για αρκετά κοινά στοιχεία, ένα από τα οποία είναι και η ποιότητα κατασκευής. Η Xiaomi έχει αφήσει πίσω της τα πλαστικά smartphones, εστιάζοντας στην μεταλλική κατασκευή, η οποία κάνει πιο εντυπωσιακή κάθε πρότασή της.

Link.png Site: Xiaomi Redmi 4 Prime