Η κατηγορία των budget συσκευών έχει πραγματοποιήσει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια.

Τα τηλέφωνα που μέχρι και πριν λίγα χρόνια ήταν σε θέση να προσφέρουν απλώς βασικές υπηρεσίες επικοινωνίας έχουν δώσει πλέον τη θέση τους σε πανίσχυρα smartphones, ικανά να καλύψουν –και με το παραπάνω- τον καθημερινό χρήστη που αναζητά μία all around συσκευή, ικανή να ανταποκριθεί στα “θέλω” του.

Το Redmi 7A έρχεται να επιβεβαιώσει στο ακέραιο το παραπάνω θεώρημα. Μιλάμε για ένα μοντέλο με κόστος ελάχιστα περισσότερο από 100€ αλλά με χαρακτηριστικά και λειτουργίες smartphone που εύκολα θα έβρισκε θέση στη mid-range κατηγορία –έστω οριακά. Με όπλο του την άψογη σχέση τιμής/απόδοσης (απόρροια των βελτιώσεων σε σχέση με το περυσινό μοντέλο, 6A) το Redmi 7A θέτει εκ νέου τα στάνταρ της κατηγορίας του.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς… 

Το design του Redmi 7A δεν παραπέμπει σε budget συσκευή. Με στρογγυλεμένες γωνίες και μοντέρνες γραμμές, προσφέρει άνετο κράτημα όντας καλαίσθητο και προσεγμένο. Το πλαστικό που έχει χρησιμοποιηθεί για την πλάτη του δεν είναι και το πιο ανθεκτικό υλικό στον κόσμο, όμως ο λιτός της χαρακτήρας είναι αρκετά ευχάριστος στο μάτι. Η αλήθεια είναι ότι το Redmi 7A μας έφερε μνήμες φθηνών Lumia συσκευών με Windows Phone όπως το Lumia 620.

Διαβάστε ολόκληρο το review