Ανέκαθεν τη σειρά Redmi Note της Xiaomi αποτελούσαν μεγάλες, «άνετες» συσκευές.

Η σειρά Redmi Note ξεκίνησε από τις 5,5 ίντσες πριν από περίπου έξι χρόνια με το Note 3G και μετά από αρκετά μοντέλα, το 2018, έφτασε στις 5,99 ίντσες με το Redmi Note 5 και αργότερα το ίδιο έτος sτις 6,26 ίντσες με το Redmi Note 6 Pro. 

Πέρυσι έφτασε τις 6,3 ίντσες με τα Redmi Note 7, Note 8 και Note 8Τ και στις 6,53 ίντσες με το Note 8 Pro. Σήμερα, με τα Redmi Note 9s και Note 9 Pro έχει αισίως φτάσει τις 6,67 ίντσες (το Note 9 διαθέτει οθόνη 6,53 ιντσών). Το Redmi Note 9s είναι και αυτό που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας στο συγκεκριμένο άρθρο. Συνήθως αφήνω το «συμπέρασμα» για την τελευταία παράγραφο σε μία αξιολόγηση ωστόσο βρήκα το νέο Redmi Note 9s της Xiaomi τόσο καλό για το κόστος του, που λέω να ξεκινήσω από την αρχή με τα καλά. 

Το νέο Redmi Note 9s είναι μία τίμια συσκευή, και δεν ζητάει πολλά περισσότερα σε σχέση με όσα προσφέρει. Αν και τα €249 δεν είναι λίγα, αν ψάξετε στην αγορά λίγο περισσότερο θα το βρείτε με τιμή ακόμα και κάτω από τα διακόσια ευρώ, τιμή που θεωρώ ότι είναι πολύ καλή για όσα προσφέρει στον χρήστη από άποψη εμπειρίας. Συνηθισμένος να χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον ναυαρχίδες, η χρήση της συγκεκριμένης συσκευής καθημερινά ήταν μία ευχάριστη έκπληξη καθώς μου έδωσε σχεδόν ότι ζητούσα, αν και τo «σχεδόν», για εμένα έχει κεφαλαία γράμματα: NFC. Αν είχε αυτό το χαρακτηριστικό (και καλή σταθεροποίηση στο βίντεο) νομίζω πως θα μπορούσα να το χρησιμοποιώ καθημερινά χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. 

Αν δεν σας ενοχλεί η απουσία του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού, και θέλετε να αποκτήσετε μία συσκευή με μεγάλη οθόνη και καλή απόδοση, με μεγάλη μπαταρία που να κρατάει δύο ημέρες και με καλή κάμερα χωρίς να δαπανήσετε πολλά χρήματα, τότε το Redmi Note 9s είναι «ότι πρέπει».

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 3
  • Thanks 1