Η ZTE είναι ένας Κινέζος κατασκευαστής που –μεταξύ άλλων - είναι γνωστός για τις οικονομικές συσκευές που προσφέρει στην αγορά.

Η εταιρεία προσφέρει πολλές λύσεις, σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, ωστόσο είναι περισσότερο γνωστή για τις οικονομικές συσκευές της, οι οποίες προσφέρουν υψηλό λόγο απόδοσης/ τιμή –περιμένουμε να έρθουν κάποια στιγμή και στη χώρα μας και οι high-end συσκευές της σειράς Nubia.

Πολλοί είναι οι χρήστες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα smartphone με μεγάλη οθόνη. Στην αγορά υπάρχουν πολλές λύσεις, ωστόσο οι συσκευές με κόστος κάτω από τα €199 είναι λίγες. Το ZTE Blade L2 είναι ένα ιδιαίτερα οικονομικό smartphone, με οθόνη 5 ιντσών που δεν σας ζητάει να επενδύσετε περισσότερα από €169.9.

 

Βεβαίως, η τιμή όσο δελεαστική και αν μοιάζει δεν έρχεται χωρίς συμβιβασμούς, και δεν αναφερόμαστε μόνο στη περίπτωση του Blade L2, αλλά σε όλα τα κινητά με τέτοια οθόνη που ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Παρόλα αυτά, αν αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η μεγάλη οθόνη και επιπλέον ψάχνετε για ένα οικονομικό δίκαρτο κινητό, τότε πιθανόν οι συμβιβασμοί που θα κάνετε σε άλλους τομείς να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς.

 

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση ZTE Blade L2