Μια μικρή αλλά σημαντική δυνατότητα προσθέτει το WhatsaApp, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων η οποία ανήκει πλέον στο Facebook.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5Mac, το WhatsApp πλέον εμφανίζει στον αποστολέα το πότε το μήνυμα που έστειλε. αναγνώστηκε από τον παραλήπτη, εμφανίζοντας με μπλε χρώμα το διπλό σύμβολο του checkmark. Αρκετοί χρήστες μέχρι σήμερα παρερμήνευαν την εμφάνιση του διπλού συμβόλου το οποίο βρίσκεται δίπλα σε κάθε μήνυμα που έστελναν, ως μια ένδειξη ότι αυτό διαβάστηκε όπως κάνουν πολλές άλλες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων.

 

Στην πραγματικότητα το σύμβολο αυτό φανερώνει απλά ότι το μήνυμα έφτασε στη συσκευή του παραλήπτη, με το μονό checkmark να σημαίνει ότι το μήνυμα έχει φτάσει στους servers της υπηρεσίας. Πλέον με το μπλε χρώμα, ο χρήστης γνωρίζει το αν διαβάστηκε το μήνυμα που έστειλε ενώ μια εναλλακτική λύση είναι να επιλέξει το μενού των πληροφοριών το οποίο εμφανίζεται με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο μήνυμα.

 

b1tvhtqiuaipodc.jpg

 

Η νέα δυνατότητα του WhatsApp είναι ήδη διαθέσιμη με τις τελευταίες εκδόσης της εφαρμογής για iPhone, Android και Windows Phone.

 

Link.png Site: 9to5Mac