Στην παρουσίαση νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, προχωρά ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Αρχικά, οι επισκέπτες του αεροδρομίου, μπορούν πλέον να έχουν δωρεάν και απεριόριστη ασύρματη πρόσβαση στο Internet μέσω του δικτύου ATH-Free, με το όριο των 60 λεπτών που ίσχυε μέχρι πρότινος, να καταργείται.

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει μια νέα υπηρεσία του ΔAA, με την ονομασία ATH Messenger, η οποία παρέχεται μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Facebook Messenger, δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για την πορεία μιας πτήσης. Οι πληροφορίες της πτήσης, εμφανίζονται όχι μόνο στη desktop έκδοση της εφαρμογής αλλά και στις mobile εκδόσεις για smartphones και tablets.

 

Για τη χρήση της υπηρεσίας, ο χρήστης πρέπει αρχικά να στείλει το μήνυμα #welcome στο inbox της επίσημης σελίδας της υπηρεσίας στο Facebook, και στη συνέχεια να εισάγει το hashtag #flight, ακολουθούμενο από τον αριθμό πτήσης. Περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση του ATHmessanger, μπορείτε να διαβάσετε στην παρακάτω επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

 

Link.png Site: https://www.facebook.com/ATHmessenger[/url]']ATHmessenger