Σύμφωνα με ανακοίνωση, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της δημοφιλούς εφαρμογής Fleksy Κeyboard, η ομάδα του Fleksy εντάσσεται πλέον στο δυναμικό της Pinterest.

Το αποδεδειγμένα αποτελεσματικό (ακόμα και για τυφλούς) σύστημα πληκτρολόγησης για συσκευές με οθόνη αφής των Ιωάννη Βερδελή και Κώστα Ελευθερίου, συνιδρυτών του Fleksy, μετά από εκατομμύρια εγκαταστάσεις θα περάσει στην ιδιοκτησία του μεγάλου αυτού μέσου κοινωνικής δικτύωσης (για άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό), ενώ η τεχνολογία του θα διατεθεί παράλληλα και ως “open source” προκειμένου να αξιοποιηθεί περαιτέρω από τρίτους κατασκευαστές.

 

Σύμφωνα με τον Κώστα Ελευθερίου, το Fleksy θα συνεχίσει να διατίθεται κανονικά μέσω των γνωστών ηλεκτρονικών καταστημάτων - τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον - για να μην αναγκαστούν οι φανατικοί φίλοι της εφαρμογής να περάσουν σε κάποια άλλη εφαρμογή πληκτρολογίου. Το πληκτρολόγιο του Fleksy υποστηρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Μαλαισιανά, Ολλανδικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Σλοβάκικα, Σουηδικά, Τσέχικα, Τούρκικα και Ουγγρικά.

 

Η ομάδα της Fleksy ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την υποστήριξη του και δήλωσε ότι είναι ανοιχτή σε τυχόν ερωτήματα.

 

Link.png Site: Fleksy