Μια σημαντική "παράλειψη" έρχεται να διορθώσει σήμερα το WhatsApp, η δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων μέσω smartphone, όπου τον περασμένο μήνα παρουσίασε την web έκδοση της εφαρμογής υποστηρίζοντας όμως μόνο τον Chrome browser.

Σύμφωνα με tweet που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας και επιβεβαιώσαμε, πρόσβαση από σήμερα στο web.whatsapp.com έχουν και όσοι χρησιμοποιούν το Firefox αλλά και τον Opera browser. Όπως και στην πρώτη έκδοση, έτσι και πάλι η web έκδοση ενεργοποιείται σε συνδυασμό με το smartphone σας "σκανάροντας" απλά τον ειδικό QR κωδικό που θα εμφανιστεί στη διεύθυνση, και πηγαίνοντας στην επιλογή WhatsApp Web στην εφαρμογή του WhatsApp στο κινητό.

 

Οι χρήστες iPhone παραμένουν πάντως εκτός παιχνιδιού αφού όπως είχε ενημερώσει η εταιρεία, κάποιοι περιορισμοί της Apple στο iOS δεν επιτρέπουν τη λειτουργία της web έκδοσης η οποία παραμένει προνόμιο όσων διαθέτουν Android, Windows Phone ή BlackBerry smartphone.

 

Ξεπερνώντας πρόσφατα τους 700 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, το WhatsApp είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων εδώ και καιρό, αποτελώντας και τον κύριο λόγο στον οποίο το Facebook προχώρησε στην εξαγορά του με το ποσό ρεκόρ των 19 δισ. δολαρίων.

 

Link.png Site: web.whatsapp.com