Μια από τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης και διαχείρισης των φωτογραφιών σας στο cloud, το Flickr της Yahoo, δέχεται μια ριζική ανανέωση όχι μόνο στην ιστοσελίδα του αλλά και στις Mobile εφαρμογές του.

Με την τέταρτη έκδοση του η οποία κυκλοφορεί στο web, το iOS και το Android, το Flickr παρέχει ένα νέο εργαλείο το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει μια έρευνα στο σκληρό σας δίσκο προκειμένου να βρει φωτογραφίες που έχετε, και στη συνέχεια να τις ανεβάσει στην υπηρεσία σε ένα ιδιωτικό άλμπουμ.

 

Στο flickr.com, ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Camera Roll αναλαμβάνει να οργανώσει τις φωτογραφίες σας και να σας τις παρουσιάσει με αντίστροφη χρονολογική σειρά. Μάλιστα με τη λειτουργία Magic View, η τεχνολογία ανάλυσης και αναγνώρισης του περιεχομένου μιας φωτογραφίας που ενσωματώνει η Yahoo στο Flickr, επιτρέπει την αυτόματη δημιουργία δυναμικών άλμπουμ με βάση 60 κατηγορίες όπως άνθρωποι, ζώα, τοπία, αρχιτεκτονική κ.α

 

17215017949_4342958f46_b.jpg

 

Σημαντικές αλλαγές έχουμε και στην έκδοση του Flickr για iPhone και Android με τις συγκεκριμένες εφαρμογές να έχουν δημιουργηθεί από την αρχή, δίνοντας έμφαση στις δικές σας φωτογραφίες και όχι άλλων μελών που ακολουθείτε.

 

Από τα κυριότερα νέα χαρακτηριστικά είναι η εμπλουτισμένη δυνατότητα αναζήτησης των φωτογραφιών που θέλετε η οποία γίνεται πιο έξυπνη με καλύτερα αποτελέσματα και φιλτράρισμα ανά χρώμα, μέγεθος και προσανατολισμό φωτογραφίας.

 

Η υπηρεσία παρέχει πάντα 1TB εντελώς δωρεάν για την αποθήκευση των φωτογραφιών και των βίντεο σας.

 

Link.png Site: Flickr Blog