Η MTV Networks σχεδιάζει να κάνει διαθέσιμα online όλα τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς South Park δωρεάν μέσα στον επόμενο χρόνο, ως μέρος της στρατηγικής της για να προσεγγίσει περισσότερους καταναλωτές. Η απόφαση αυτή είναι συνέπεια της επιτυχίας που είχε η σειρά The Daily Show with Jon Stewart σε τηλεθέαση από τη στιγμή που αποσπάσματά της άρχισαν να γίνονται διαθέσιμα μέσω Web. Τον Οκτώβριο, η MTV Networks ανέβασε online 13.000 videos της εκπομπής που χρονολογούνταν από το 1999.

 

Η διάθεση των τηλεοπτικών επεισοδίων στο Internet δεν έχει επηρεάσει αρνητικά την τηλεθέαση, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχει βοηθήσει. Έτσι, το επόμενο βήμα είναι η διάθεση της σειράς South Park, έπειτα από την επίτευξη συμφωνίας με τους δημιουργούς της σειράς, Matt Stone και Trey Parker. Προς το παρόν, ορισμένα αποσπάσματα από τις εκπομπές είναι διαθέσιμα στη σελίδα SouthParkStudios.com.

 

Την ίδια πορεία μπορεί να ακολουθήσουν και άλλες δημοφιλείς σειρές από τα αρχεία είκοσι ετών της MTV Networks, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάποιο άλλο όνομα γνωστό. Πολλά τηλεοπτικά δίκτυα κατά καιρούς προσφέρουν μέχρι και ολόκληρα επεισόδια δημοφιλών σειρών online, λίγο μετά την προβολή τους από την τηλεόραση, αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν είχε διαθέσει αρχεία τόσων ετών.

 

Source.png Πηγή: tech.pathfinder.gr