Το κοινωνικό δίκτυο που όπως είναι γνωστό ανήκει στο Facebook ανακοίνωσε ότι διαθέτει πια περισσότερους από 600 εκατομμύρια χρήστες.

Οι 100 εκατομμύρια τελευταίοι χρήστες έκαναν εγγραφή στο κοινωνικό δίκτυο τους τελευταίους έξι μήνες, κάτι που αναμφισβήτητα είναι εντυπωσιακό αν λάβουμε υπόψη μας ότι απαιτήθηκαν περίπου εννέα μήνες για να φτάσει τους 500 εκατομμύρια χρήστες από τους 400 εκατομμύρια.

 

Οπότε είναι φανερό, πως το Instagram αναπτύσσεται ταχύτατα, και πολλοί λένε πως σε αυτό έχει βοηθήσει και η στρατηγική του “Snapchatifying” που ακολουθεί –έχει βάλει στόχο να κερδίσει το Snapchat στο ίδιο του το παιχνίδι.

 

Το Instagram έχει προσθέσει πολλά, πολλά νέα χαρακτηριστικά τους τελευταίους μήνες, ακόμα και κάποια που δεν είναι εμπνευσμένα από χαρακτηριστικά και δυνατότητες του Snapchat. Έτσι, από ένα μέρος για την ανάρτηση και τον διαμοιρασμό φωτογραφιών, έχει μετατραπεί σε κάτι που περιγράφεται ως ένα ανεξάρτητο κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει την ανάρτηση, και την θέαση φωτογραφιών και βίντεο, ακόμα και μερικών που μπορούν να εξαφανίζονται, τον διαμοιρασμό Stories και πρόσφατα την ανάρτηση Live video. Μόλις πρόσφατα, ανακοινώθηκε και μία νέα λειτουργία που επιτρέπει το bookmarking.

 

Link.png Site: GSMArena