Τον τερματισμό της λειτουργίας της ιστοσελίδας online δημοπρασιών Ricardo.gr, ανακοίνωσε σήμερα η μητρική εταιρεία Naspers.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, ο όμιλος Naspers, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Ricardo Internet Hellas και διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο από websites ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce) ανά την υφήλιο αποφάσισε να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση μερικών από τις δραστηριότητες του.

 

Στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου συγκατελέγονται ιστοσελίδες όπως τα olx.com, qq.com (Tencent) και Allegro, ενώ στόχος της στρατηγικής αυτής είναι να διευρυνθεί περαιτέρω το OLX, η υφιστάμενη online υπηρεσία με μικρές αγγελίες, και να εστιάσει τις δραστηριότητες του σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές.

 

Ως αποτέλεσμα της νέας αυτής στρατηγικής, αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας του site δημοπρασιών ricardo.gr, με ισχύ από την 5η Μαΐου 2014. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών θα είναι στη διάθεσή των χρηστών μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2014 για διευθέτηση οποιωνδήποτε εκκρεμοτήτων ή για ερωτήσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να διαβάσουν ακολουθώντας το παρακάτω link.

 

Link.png Site: http://www.ricardo.gr/pages/ricardo-service-stop/[/url]']Ricardo