Ένα νέο χαρακτηριστικό ανακοίνωσε το Snapchat, το οποίο έχει την ονομασία Memories. Η εταιρεία το περιγράφει ως μία “προσωπική συλλογή από τις αγαπημένες σας στιγμές”.

Πρόκειται για το προσωπικό αρχείο κάθε χρήστη που περιλαμβάνει δυνατότητες αναζήτησης, και είναι προσβάσιμο με ένα swipe προς τα πάνω από την Camera του app. “Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Memories για να δημιουργήσετε νέα Stories από Snaps που έχετε πάρει, ή ακόμα και να συνδυάσετε διαφορετικά Stories για να δημιουργήσετε μεγαλύτερα αφηγήματα” σύμφωνα με μία ανάρτηση στο επίσημο blog του Snapchat.

 

“Θα είναι διασκεδαστικό να γιορτάσετε κάποια επέτειο ή τα γενέθλια σας βρίσκοντας παλαιότερα Snaps τα οποία μπορείτε να ενώσετε με νέα για την δημιουργία ενός νέου Story”. Αν επίσης κάποια Snaps ή Stories είναι πολύ προσωπικά, μπορείτε να τα μεταφέρετε στο “My Eyes Only" ώστε να μην μπορούν να τα δουν άλλοι. Λάβετε υπόψη σας ότι τα Memories που θα δημιουργήσετε θα κρατιούνται ως αντίγραφα ασφαλείας από το Snapchat. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό στο Snapchat αναμένεται να διατεθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

 

 

Link.png Site: GSMArena