Σπουδαία κίνηση και άκρως ενδιαφέρουσα προσφορά από το ComiXology για όλους όσοι ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στις περιπέτειες του Black Panther.

Το Comixology αποτίει φόρο τιμής στον Chadwick Boseman με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο. Όπως ανέφεραν χρήστες της πλατφόρμας, πρακτικά όλες οι σχετικές με τον Black Panther κυκλοφορίες προσφέρονται δωρεάν. Από παλιά κόμικς μέχρι και πρόσφατες εκδόσεις, οι χρήστες του ComiXology έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλο το διαθέσιμο υλικό σχετικά με έναν εκ των πιο ξεχωριστών ηρώων της Marvel, σε μία κίνηση που αν μη τι άλλο δίνει την ευκαιρία ακόμα και σε εκείνους που δεν ήταν εξοικειωμένοι με τον Black Panther, να τον μάθουν.

Αν η προσφορά δε σας αφήνει αδιάφορους, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πάτε στο ComiXology και να αναζητήσετε οτιδήποτε σχετικό με “Black Panther”. Στα αποτελέσματα, επιλέξτε τα μεμονωμένα τεύχη (single issues) και είστε έτοιμοι. Σημειώστε ότι το ίδιο το ComiXology δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά στην εν λόγω προσφορά και ως εκ τούτου παραμένει άγνωστη η διάρκειά της (στις ΗΠΑ η Δευτέρα είναι αργία οπότε μια υπόθεση θα ήταν στο φινάλε του τριημέρου).

  • Like 1
  • Thanks 2