Ριζικός ανασχεδιασμός για το Slack, τη δημοφιλή εφαρμογή ενδοεπικοινωνίας για εταιρείες κάθε μεγέθους, η οποία μάλιστα έρχεται και σε κατάλληλη εποχή όπου ολοένα και περισσότερος κόσμος εργάζεται από το σπίτι εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού.

Στόχος του ανασχεδιασμού της υπηρεσίας είναι η ευκολότερη χρήση από κάθε χρήστη, με καθαρότερο περιβάλλον και καλύτερη οργάνωση των διαφόρων λειτουργιών. Τα κύρια στοιχεία του ανασχεδιασμού είναι τα παρακάτω:

  • Πλοήγηση στα κανάλια και πραγματοποίηση αναζητήσεων στον οργανισμό με μια νέα μπάρα πλοήγησης
  • Ευκολότερη ανακάλυψη βασικών συνομιλιών, αρχείων εφαρμογών και άλλων τα οποία βρίσκονται στην κορυφή της sidebar
  • Άμεση εκκίνηση συγγραφής νέου μηνύματος από παντού πατώντας το σχετικό κουμπί που βρίσκεται στο άνω αριστερό μέρος της εφαρμογής
  • Οργάνωση καναλιών, μηνυμάτων και εφαρμογών σε προσαρμοσμένες, πτυσσόμενες ενότητες όπως συμβαίνει με τους αποθηκευμένους φακέλους βάζοντας σε προτεραιότητα αυτά που κρίνεται εσείς.
  • Άμεση χρήση εγκατεστημένων τρίτων εφαρμογών για το Slack μέσω των shortcuts

 

Τα περισσότερα από τα νέα χαρακτηριστικά όπως αυτό της οργάνωσης της λίστας των καναλιών, των προσωπικών μηνυμάτων και των εφαρμογών θα διατεθούν μόνο σε συνδρομητές του Slack και όχι σε όσους χρησιμοποιούν τη δωρεάν έκδοση. Σταδιακά τους επόμενους μήνες, πολλές από τις τρίτες εφαρμογές που διαθέτει το Slack στο «οπλοστάσιό» του θα είναι διαθέσιμες μέσω της λειτουργίας shortcuts, με την αρχή να γίνεται με το Simple Poll, και το Cisco WebEx Meetings όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

 

  • Like 2