Το Slack θα υποστηρίζει πλέον κλήσεις και τηλεδιασκέψεις με χρήστες που χρησιμοποιούν Microsoft Teams, Zoom Phone, Cisco Jabber, Dialpad και RingCentral.

Από το 2016 όπου και λανσαρίστηκαν τα Microsoft Teams και Slack αποτελούν δύο από τις πιο διάσημες εφαρμογές συνεργασίας, ειδικά μεταξύ συναδέλφων σε μία εταιρία. Έως σήμερα το Teams φαίνεται πως έχει επεκταθεί γρηγορότερα σε σύγκριση με το Slack. Πρόσφατα μάλιστα, το Teams, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, είχε σχεδόν 44 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες την ημέρα σε αντίθεση με το Slack που έφτασε τους 12 εκατομμύρια χρήστες.

Οι χρήστες πλέον θα μπορούν πολύ εύκολα να συνομιλήσουν με κάποιον εξωτερικό συνεργάτη ή συνάδελφο που χρησιμοποιεί διαφορετική εφαρμογή, πατώντας ένα μόνο πλήκτρο. Μάλιστα η είδηση για την ενσωμάτωση του Teams ήταν γνωστή από τις προηγούμενες μέρες. Ήδη το Slack υποστήριζε από προηγούμενη ενημέρωση κλήσεις σε Cisco WebEx και BlueJeans.

slack-teams-zoom.jpg.85702cd38724fbb3dbc368ad1a34cbe6.jpg

Ανάμεσα στις αλλαγές, η εταιρία κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα μία ανανεωμένη σχεδίαση για το περιβάλλον χρήσης, με επανασχεδιασμένο μενού και μπάρα αναζήτησης ενώ πλέον παρέχει ευκολότερη και γρηγορότερη πρόσβαση στα εργαλεία επικοινωνίας. Η νέα αυτή σχεδίαση θα ολοκληρωθεί για όλους τους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες.

Venture Beat

 

  • Like 2