Όπως φαίνεται, η Uber, η αμερικανική εταιρεία η οποία ξεκίνησε και την όλη «μόδα» των εφαρμογών μίσθωσης ταξί μέσα από το smartphone αλλά και τον υπολογιστή, σύντομα θα κάνει την εμφάνισή της και στη χώρα μας.

Αυτό προκύπτει από αγγελία εργασίας που ανέβασε η εταιρεία στην επίσημη ιστοσελίδα της και εντόπισε η ιστοσελίδα deasy. Αυτή την ώρα η συγκεκριμένη αγγελία της Uber δεν είναι διαθέσιμη όμως μια ματιά στη cache της google φανερώνει όλες τις σχετικές πληροφορίες. Συγκεκριμένα η αμερικανική εταιρεία αναζητά γενικό διευθυντή για να στελεχώσει γραφείο στην Αθήνα όπως επίσης έναν υπεύθυνο για την κοινότητα των συνεργαζόμενων οδηγών αλά και έναν διευθυντή λειτουργιών.

 

Η Uber ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιούλιο του 2010 στο San Francisco παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να καλέσουν μέσα από το iPhone ή το Android smartphone τους το κοντινότερο ταξί. Από την αρχή της λειτουργίας της η Uber έχει κληθεί να αντιμετωπίσει διάφορες αγωγές σε αρκετές από τις χώρες που δραστηριοποιείται όπως την Αυστραλία, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και πρόσφατα στο Λονδίνο και το Βερολίνο.

 

Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες, η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Αθήνα θα έρθουν να προστεθούν στις συνολικά 44 χώρες και 170 πόλεις στις οποίες δραστηριοποιείται ήδη το Uber συναντώντας μάλιστα και αξιόλογο ανταγωνισμό από εγχώριες υπηρεσίες όπως το Taxibeat και Taxiplon.

 

Link.png Site: deasy

Link.png Site: Uber - Αγγελία εργασίας (Google Cache)