Όλοι οι φίλοι πλέον μπορούν να βλέπουν την ίδια ταινία, χωρίς απαραίτητα να είναι στον ίδιο χώρο.

Με τους περισσότερους να βρίσκονται σε κατάσταση καραντίνας στο σπίτι λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, το Twitch θέλει να βοηθήσει τους στενούς φίλους της παρέας, να παρακολουθήσουν μαζί ταινίες ή σειρές. Ανακοίνωσε λοιπόν τη beta λειτουργία Watch Parties, η οποία αρχικά θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και θα υποστηρίζει αναπαραγωγή μέσω του Prime Video.

Ο χρήστης θα μπορεί να ξεκινήσει ένα stream μέσα από το Prime Video και έπειτα να προσκαλέσει τους φίλους του. Εκεί όλοι μαζί θα μπορούν να συζητήσουν και να σχολιάσουν σε μορφή chat, την προβολή της ταινίας. Η υπηρεσία δεν θα υποστηρίζει όλες τις ταινίες και σειρές του Prime Video αλλά θα έχει αρκετούς τίτλους για να περάσουν όλοι ευχάριστα την ώρα τους.

Αν και η κυκλοφορία του Watch Parties συγχρονίστηκε με την έξαρση του κορωνοϊού, η αλήθεια είναι ότι η λειτουργία αυτή είχε ήδη ανακοινωθεί από το Twitch τον περασμένο χρόνο. Σε πρώτο στάδιο το Watch Parties θα είναι συμβατό μόνο από τη desktop έκδοση και θα πρέπει ο χρήστης να έχει εγκατεστημένο τον Firefox ή Chrome για να συνδεθεί σε ένα Watch Party. Σε αυτή τη φάση της κυκλοφορίας, οι smart τηλεοράσεις και οι φορητές συσκευές δεν θα έχουν πρόσβαση.

Tech Radar

  • Like 2