Ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα του πλανήτη, οι Beatles, έρχονται επιτέλους από σήμερα στις υπηρεσίες streaming μουσικής.

Η μουσική των Beatles είναι διαθέσιμη σε όλες τις γνωστές υπηρεσίες όπως το Spotify, το Google Play, το Apple Music και το Tidal, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στις δωρεάν εκδόσεις των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Μερικές από τις υπηρεσίες που δεν θα προσφέρουν on demand τη δισκογραφία των Beatles είναι το Pandora και το Rdio το οποίο όπως έχει ανακοινώσει, κλείνει σύντομα τις πύλες του.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το streaming μουσικής αποτελεί πλέον ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της μουσικής βιομηχανίας, το οποίο αφενός της αποφέρει κέρδη και αφετέρου βοηθάει αρκετούς καλλιτέχνες να γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό.

 

Φυσικά, υπάρχουν ήδη αρκετοί τρόποι για να έρθει κανείς σε επαφή με τη μουσική των Beatles, παραδείγματος χάρη μέσω του Youtube ωστόσο, η διάθεση των Beatles σε streaming υπηρεσίες θα ικανοποιήσει τους χρήστες που βασίζονται αποκλειστικά στις εν λόγω υπηρεσίες για τη μουσική ψυχαγωγία τους.

 

Link.png Site: Recode