Αν και τα ηχεία με αρθρωτό σχεδιασμό (modular design) δεν είναι κάτι νέο, ελάχιστα καταφέρουν να βρεθούν στο επίκεντρο της διακόσμησης στο σαλόνι σας.

Η εταιρεία Bang & Olufsen ανακοίνωσε ένα νέο σύστημα ηχείων που προσαρμόζεται στον τοίχο και το οποίο έχει την ονομασία BeoSound Shape. Το σύστημα ηχείων BeoSound Shape σχεδιάστηκε για να συνδυάσει την… τέχνη με την λειτουργικότητα, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες να το προσαρμόσουν στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, επιλέγοντας σχήμα, χρώμα ή ακόμα και είδος του υφάσματος για τα καλύμματα.

 

Για το προσωπικό σας δημιούργημα απαιτούνται -το λιγότερο- έξι αρθρώματα, ωστόσο η Bang & Olufsen υπόσχεται ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε “απεριόριστο” αριθμό από modules, αν κάτι τέτοιο ταιριάζει στις ανάγκες και το γούστο σας. Το ένα από τα πλακίδια στην εγκατάσταση, εξυπηρετεί ως κεντρική κονσόλα/ hub και έχει την ονομασία BeoSound Core επιτρέποντας το AirPlay, Bluetooth ή Chromecast streaming και μπορεί να συνδεθεί με κάποιο multi-room setup της ίδιας εταιρείας.

 

Όπως συμβαίνει σχεδόν με όλα τα προϊόντα της Bang & Olufsen, τα BeoSound Shape είναι… ακριβά, και μία τυπική εγκατάσταση θα σας στοιχίσει περίπου… $4245. Αν ενδιαφέρεστε, θα διατεθούν τον Αύγουστο.

 

Link.png Site: Engadget