Η προπώληση των εισιτηρίων για την τελευταία περιοδεία της Taylor Swift ξεκίνησε χθες, και η τεράστια ζήτηση έχει ήδη προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην Ticketmaster, τη μεγαλύτερη υπηρεσία αγοράς εισιτηρίων. 

Ο λογαριασμός της εταιρείας έγραψε στο Twitter ότι οι ενδιαφερόμενοι «ενδέχεται να αντιμετωπίζουν μια σειρά από προβλήματα» ενώ στη συνέχεια η Ticketmaster "διέκοψε προσωρινά" την εικονική ουρά εισιτηρίων, τουλάχιστον για μερικούς χρήστες που περίμεναν τη σειρά τους για να αγοράσουν εισιτήρια.

Το tweet της Ticketmaster αναφέρει ότι εργάζεται "επειγόντως" για την επίλυση των προβλημάτων, τα οποία έχουν επεκταθεί με εμφάνιση σφαλμάτων 503 κατά τη προσπάθεια φόρτωσης οποιασδήποτε ιστοσελίδας της γνωστής υπηρεσίας. Βεβαίως το συγκεκριμένο δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα με το οποίο έρχεται αντιμέτωπη η Ticketmaster, με τις πρακτικές της εταρείας να έχουν γίνει αρκετές φορές θέμα κριτικής όπως στο παρακάτω βίντεο.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ζήτηση θα ήταν υψηλή για την περιοδεία The Eras Tour, δεδομένου ότι η τελευταία περιοδεία της Swift ήταν η Reputation Stadium Tour το 2018. Στη συνέχεια η δημοφιλής τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία Lover Fest λόγω της πανδημίας. Όμως φαίνεται ότι η Ticketmaster δεν είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να προετοιμαστεί για τη ζήτηση και τώρα, οι θαυμαστές της Swift που είχαν προετοιμαστεί για την προπώληση Verified Fan,να αντιμετωπίζουν τα απογοητευτικά τεχνικά προβλήματα της εταιρείας. Τουλάχιστον τα tweets των θαυμαστών της Swift έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.