Η μόδα του να αναλαμβάνει κάποια διασημότητα την προώθηση ενός σετ ακουστικών καλά κρατεί, ακόμα και αν μιλάμε για παίκτη του NBA ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο λόγος για τον Allen Iverson, πρώην παίχτη των Philadelphia 76ers, ο οποίος βάζει το όνομα του δίπλα από τα ακουστικά G700 της Syllable, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν με άλλα μοντέλα άλλες διασημότητες όπως η Lady Gaga, Ludacris, 50 Cent, Dr Dre αλλά και ο Glen Davis, ένας ακόμη παίχτης του NBA.

 

Τα Syllable G700 υπόσχονται κορυφαία ηχητική απόδοση, συνδεόμενα με τη μουσική συσκευή μέσω του προτύπου Bluetooth 4.0 το οποίο εξασφαλίζει πολύ καλή αυτονομία σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη λιθίου μπαταρία. Η σύνδεση με τα smartphones μπορεί να γίνει και μέσω NFC.

 

Με όμορφο σχεδιασμό και βάρος 280 γραμμάρια, τα ακουστικά G700 υποστηρίζουν ακύρωση θορύβου μεταξύ 10-15db ενώ η ευαισθησία του μικροφώνου είναι στα -42db. Εκτός της ασύρματης υποστήριξης, τα ακουσικά μπορούν να συνδεθούν με το smartphone ή το Media player και μέσω καλωδίου.

 

201412111845403769.jpg

Πέρα από τις φωτογραφίες του Iverson που στολίζουν τις διαφημιστικές ενέργεις της Syllable, για την ώρα δε φαίνεται ο γνωστός αστέρας του NBA να έχει κάποιο ποιο άμεση σχέση με την προώθηση των ακουστικών. Κυκλοφορούν ήδη στην αγορά σε τρία χρώματα, μπλε, χρυσό και κόκκινο, με τις τιμές τους να διαμορφώνονται από 77 έως 92 ευρώ.