Η νέα έκδοση επεκτείνει την ανάλυση και βελτιώνει τα αποτελέσματα που προσφέρει στον χρήστη

Το Shazam, η πιο γνωστή εφαρμογή εύρεσης μουσικών κομματιών που εξαγοράστηκε το 2018 από την Apple, έλαβε μια νέα ενημέρωση για iPhone και iPad, επεκτείνοντας το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να καταγράψει τη μουσική, προκειμένου να υπάρχει καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Οι χρήστες της εφαμοργής μπορούν να εκμεταλλευτούν τις βελτιωμένες λειτουργίες, κάνοντας ενημέρωση στην έκδοση 15.0 της εφαρμογής, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη μέσω του App Store. Το Shazam είναι επίσης ενσωματωμένο με το Κέντρο Ελέγχου (Control Center) και τη Siri σε συσκευές που τρέχουν iOS 14.2 και iPadOS 14.2 ή νεότερες εκδόσεις. Πέρα από την αλλαγή αυτή, στις πληροφορίες της νέας έκδοσης δεν γίνεται αναφορά σε άλλες νέες λειτουργίες.

Διαθέσιμο στο App Store από το 2008, το Shazam επιτρέπει στους χρήστες να βρούνε πληροφορίες για μουσικά κομμάτια των οποίων δεν γνωρίζουν τον τίτλο. Τον Ιούνιο, η Apple ανακοίνωσε πως το Shazam ξεπέρασε τις 1 δισεκατομμύριο αναγνωρίσεις μουσικών κομματιών ανά μήνα, καθιστώντας το μία από τις πιο δημοφιλής μουσικές εφαρμογές στον κόσμο.

  • Like 3
  • Haha 1