Εκτός από το συνέδριο Mobile World Congress που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία, έχουμε και το Mobile World Congress που πραγματοποιείται στην Κίνα. Τώρα, το MWC θα διοργανώνεται και στην Ινδία, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά smartphones στον κόσμο.

Ο στόχος της πραγματοποίησης ενός συνέδριου MWC στην Ινδία είναι η πρόσβαση στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ασίας. H ένωση GSMA που διοργανώνει τα ετήσια συνέδρια MWC συμφώνησε για την πραγματοποίηση του τριήμερου συνεδρίου στην πρωτεύουσα της χώρας, στο Νέο Δελχί. Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 27 Σεπτεμβρίου στο Pragati Maidan.
“Υπάρχει το Mobile World Congress στην Βαρκελώνη και μία έκδοση του στην Σανγκάη” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του COAI (Cellular Operators Association of India) Rajan S Mathews. “Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσα για την Νοτιοανατολική Ασία. Η Ινδία έχει αναπτυχθεί σε έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες στις τηλεπικοινωνίες, κάτι που θα επιδείξουμε επίσης στο Indian Mobile Congress”.

 

Ο Rajan S Mathews επίσης δήλωσε ότι όλες οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιούνται σε τοπικό επίπεδο, καθώς και εταιρείες όπως οι Facebook, Huawei, Ericsson και Cisco θα έχουν τα δικά τους περίπτερα στο συνέδριο.

 

Link.png Site: GSMArena