Το Mobile World Congress (MWC) είναι και φέτος προ των πυλών, με μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις να αναμένονται σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας στον κόσμο, με έμφαση στις ψηφιακή επικοινωνία και το χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Και φέτος, οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου -πλην Apple- αναμένεται να παρουσιάσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες, στις οποίες ξεχωρίζουν smartphones, tablets έξυπνα ρολόγια κ.α,. Αναμενόμενα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξελίξεις στο χώρο των δικτύων, ειδικά ότι έχει σχέση με το 5G και την επανάσταση που αυτό θα φέρει. Το γαϊτανάκι των ανακοινώσεων των εταιρειών ξεκινά από την προσεχή Κυριακή όταν και είναι προγραμματισμένες αρκετές παρουσιάσεις, πολλές από τις οποίες θα παρακολουθήσουμε από κοντά ενώ θα παρέχεται και ζωντανή μετάδοση στις περισσότερες περιπτώσεις μέσα από τις ιστοσελίδες των εταιρειών.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των παρουσιάσεων εν όψη MWC 2017 όπως έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής καθώς και μερικές πληροφορίες για το τι περιμένουμε να δούμε.

 

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

 

13:00

 

LG -

 

Η LG αναμένεται να παρουσιάσει το G6, το κορυφαίο της smartphone για το οποίο ήδη έχει προχωρήσει σε μια σειρά από δημοσιεύματα. Επιπλέον θα δουμε από κοντά μοντέλα smartphone που ανήκουν στην μεσαία τιμολογιακά κατηγορία αλλά και τα δύο νέα έξυπνα ρολόγια που ανακοίνωθηκαν πριν λίγες ημέρες.

 

14:00

 

Huawei - Ζωντανή μετάδοση

 

Τα P10 και P10 Plus αναμένεται να βρίσκονται στο επίκεντρο της παρουσίασης της Huawei, δύο νέα smartphone τα οποία θα αποτελέσουν σημαντική αναβάθμιση των περσινών επιτυχημένων μοντέλων. Ακόμα περιμένουμε να δούμε και ένα νέο έξυπνο ρολόι από την εταιρεία με Android Wear 2.0

 

17:30

 

Nokia - Ζωντανή μετάδοση

 

Το MWC 2017 είναι η έκθεση που θα δούμε την επιστροφή της Nokia με την παρουσίαση νέων μοντέλων που θα στηρίζονται στην πλατφόρμα του Android. Αναμένεται όμως και μια επιστροφή στο παρελθόν με μια μοντέρνα έκδοση του 3310, ενός από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της εταιρείας.

 

Motorola/Lenovo

 

Την πέμπτη γενιά του Moto G θα παρουσιάσει σίγουρα η Motorola, συνοδευόμενη και από το Moto G5 Plus

 

20:00

 

Samsung - Ζωντανή μετάδοση

 

Μπορεί το Galaxy S8 να είναι ο μεγάλος απών από την έκθεση, όμως η Samsung θα προσπαθήσει να χρυσώσει το χάπι με την παρουσία του κορυφαίου της tablet, του Galaxy Tab S3 ενώ δε θα λείπουν οι εκπλήξεις. Μία από αυτές ίσως είναι η παρουσίαση ενός 2σε1 συστήματος που στηρίζεται στα Windows 10.

 

Κ. Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου

 

09:30

 

Sony - Ζωντανή μετάδοση

 

Την Καθαρή Δευτέρα, η Sony αναμένεται να παρουσιάσει νέο Xperia smartphone, αν και αυτό δε θα αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας η οποία θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με πληροφορίες τους επόμενους μήνες. Επιπλέον η Ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να δώσει μεγάλη έμφαση όπως και πέρσι σε IoT προτάσεις.

 

Το Insomnia θα βρίσκεται και φέτος στη MWC, μεταφέροντάς σας όλες τις εξελίξεις με σειρά άρθρων και βιντεοπαρουσιάσεων, όλα τα οποία θα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα στο παρακάτω hub που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/events/80-mwc-2017/[/url]']MWC 2017 Hub