Για δεύτερη συνεχή χρονιά το insomnia ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Βαρκελώνη, για να παρακολουθήσει την φετινή Mobile World Congress (14 – 17 Φεβρουαρίου), τη μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για την κινητή τηλεφωνία.

 

Έχοντας πλέον περάσει στους διπύρινους επεξεργαστές στα κινητά τηλέφωνα και με τη διείσδυση των smartphones να αγγίζει πλέον το 15% στην Ελλάδα με προοπτικές ακόμη και για διπλασιασμό της στο άμεσο μέλλον, η φετινή έκθεση αναμένεται να προκαλέσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε άλλη φορά.

 

Όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα του χώρου θα είναι εκεί για να παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις για το 2011: Google, Microsoft, Nokia, LG, Samsung, Sony Ericsson, HTC, Opera, Skype είναι μερικές μόνο από τις εταιρείες που θα συμμετάσχουν.

 

Το insomnia, από την πλευρά του, θα είναι κι αυτό εκεί για να σας μεταφέρει από πρώτο χέρι το κλίμα της έκθεσης μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο, αλλά και ζωντανές καλύψεις των σημαντικότερων παρουσιάσεων.

 

Η αρχή μάλιστα γίνεται σήμερα το απόγευμα, με τη ζωντανή κάλυψη των παρουσιάσεων της Sony και της Samsung, μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη της έκθεσης.

 

Μείνετε συντονισμένοι…