Η γνωστή εταιρεία Monster συνεργάστηκε με την εταιρεία Speak Music Inc. για να δανειστεί για τα προϊόντα της τη ψηφιακή βοηθό της μουσικής πλατφόρμας με την ονομασία Melody.

Η Monster υποστηρίζει πως χάρη στη συνεργασία θα είναι σε θέση να προσθέσει φωνητικό έλεγχο σε μερικά από τα ακουστικά της, που θα είναι τα πρώτα premium voice-powered ακουστικά στον κόσμο (world’s first voice-powered premium). Υπάρχουν πάντως αρκετοί κατασκευαστές που έχουν την ίδια σκέψη με την Monster (η Samsung για παράδειγμα με τον voice assistant Bixby, αλλά και άλλες εταιρείες που πρόκειται να ενσωματώσουν την Alexa της Amazon στα ακουστικά τους κ.ά) οπότε δεν γνωρίζουμε για πόσο διάστημα τα ακουστικά της Monster θα παραμείνουν τα “πρώτα στον κόσμο voice-powered ακουστικά". Όπως και να έχει, η ψηφιακή βοηθός Melody πρόκειται να ανεβάσει την ευκολία “hands-free” στα ακουστικά της εταιρείας σε άλλο επίπεδο.

 

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να απολαύσετε το συγκεκριμένο επίπεδο ευκολίας, είναι να κατεβάσετε το app Melody από το Google Play ή το App Store και να το συνδέσετε με τη συσκευή σας. Μόλις πραγματοποιηθεί το “pairing” μπορείτε με ένα απλό tap στα ακουστικά να πείτε στη Melody να ξεκινήσει την αναπαραγωγή ενός συγκεκριμένου τραγουδιού, ενός άλμπουμ ή μουσική από κάποιο συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

 

Επίσης, χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας, μπορείτε να ζητήσει να σταματήσει την παραγωγή, να παρακάμψει κάποιο τραγούδι, να χαμηλώσει την ένταση ή το αντίθετο. Επίσης παρέχεται πρόσβαση στα iHeartRadio, Spotify Premium, NPR και μελλοντικά στο Tidal. H Melody δεν εξαρτάται μόνο από την ύπαρξη WiFi, οπότε μπορείτε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες της οπουδήποτε έχετε σήμα με το κινητό σας (για data connection βεβαίως). Δυστυχώς, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Melody με τα ακουστικά Monster που έχετε ήδη στην κατοχή σας, αλλά μόνο με voice-compatible εκδόσεις των Elements, Clarity HD και iSport Freedom V2.

 

gallery_286955_4149_5193.jpg

 

Link.png Site: Engadget