Η καμπάνια για το Glyph στο Kickstarter έκανε μεγάλη εντύπωση μαζεύοντας 250.000 δολάρια μέσα σε λίγες ώρες. Τελικά, η εταιρεία πίσω από το Glyph, Avegant κατάφερε να μαζέψει 1,5 εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσει το εγχείρημα και όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα, το VR headset έχει εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η συσκευή, αποτελεί στην ουσία ένα υβρίδιο καλών Bluetooth ακουστικών και ενός VR headset και παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης CES 2015. Εκτός από τα ακουστικά, υπάρχουν δύο μικρές στρογγυλές οθόνες στο επάνω εσωτερικό μέρος της "στέκας".

 

Ο σχεδιασμός τους είναι πολύ πιο κομψός σε σχέση με αυτά που είχαν αρχικά παρουσιαστεί και η κάθε οθόνη έχει ανάλυση 1280 x 720 pixels με ευρύ οπτικό πεδίο 45 μοιρών.

Η διάρκεια της μπαταρίας του Glyph φτάνει τις 3 ώρες αναπαραγωγής βίντεο ή 48 ώρες εφόσον χρησιμοποιηθεί απλως σαν ένα ζευγάρι ακουστικών. Διαθέτουν επίσης θύρα HDMI, Bluetooth ή θύρα ακουστικών 3.5mm.

 

Η τιμή του Avegant Glyph αγγίζει τα 599 δολάρια ενώ αν τα προ-παραγγείλετε πριν από τις 15 Ιανουαρίου θα σας κοστίσει 499 δολάρια. Θα διατεθεί το ερχόμενο Φθινόπωρο, αλλά δεν υπάρχει κάτι πιο ακριβές σχετικά με την ημερομηνία για να μοιραστούμε μαζί σας.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lRegJIvh_2g

 

Link.png Site: AndroidAuthority