Η γνωστή εταιρεία ενισχυτών, μουσικών οργάνων και προϊόντων ήχου Marshall ανακοίνωσε ένα νέο έξυπνο ηχείο με δυνατότητες Amazon Alexa που έχει την ονομασία Unbridge Voice.  

Το έξυπνο ηχείο της Marshall είναι μικρότερο από τα ηχεία Acton και Stanmore της εταιρείας με τις διαστάσεις του να είναι παρεμφερείς του Google Home Mini.

Το ηχείο «ενσωματώνει» όλες τις γνωστές δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή βοηθός της Amazon, Alexa, αλλά έρχεται και με υποστήριξη Bluetooth, Airplay 2 και Spotify Connect, καθώς και με δυνατότητες multi-room και αναγνώρισης φωνής far-field (όσο μακριά και αν είστε από το ηχείο στο σπίτι, η Alexa θα σας ακούσει).  

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, το ηχείο κατασκευάστηκε για να προσφέρει εξαιρετικά δυνατό και ποιοτικό ήχο (τόσο στις υψηλές όσο και στις χαμηλές συχνότητες) παρά το μικρό του μέγεθος, ενσωματώνοντας υψηλής ποιότητας high-end στοιχεία. Η εμφάνιση του βεβαίως είναι χαρακτηριστική «marshall» με ρετρό στοιχεία και αναμένεται να διατεθεί στις 8 Απριλίου με τιμή £170 (περίπου €185).

Engadget

  • Like 2