Η δεύτερη γενιά των βραβευμένων ασύρματων ακουστικών της RHA TrueConnect, φέρνει υψηλή πιστότητα ήχου και μεγάλη αυτονομία.

Τα TrueConnect 2 είναι η δεύτερη γενιά ασύρματων ακουστικών της RHA, που υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την ηχητική εμπειρία του χρήστη. Κατάλληλα τόσο για τις καθημερινές μετακινήσεις αλλά και κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων. Έρχονται με αρκετές βελτιώσεις και λειτουργίες, ώστε ανεξάρτητα αν κάποιος θέλει να ακούσει μουσική ή να μιλήσει με φίλους, να το κάνει με υψηλή ποιότητα.

Από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα είναι η αυξημένη τους αυτονομία που πλέον φτάνει τις 44 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής. Τα ίδια τα ακουστικά έχουν αυτονομία σχεδόν 9 ώρες και 30 λεπτά ενώ η θήκη που τα φιλοξενεί μπορεί να τα επαναφορτίσει για άλλες 34 ώρες και 30 λεπτά. Μάλιστα, ακόμη κι όταν ο χρήστης δεν έχει πολύ διαθέσιμο χρόνο, με μόλις 10 λεπτά φόρτισης στη θήκη, τα ασύρματα ακουστικά μπορούν να προσφέρουν έως και 1 ώρα αναπαραγωγής.

Τα TrueConnect 2 όμως εκτός από μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, έρχονται να προσφέρουν και βελτιωμένη ηχητική εμπειρία η οποία όπως αναφέρει η εταιρία θα καθηλώσει τον χρήστη. Με την χαρακτηριστική και βραβευμένη υπογραφή ήχου της RHA, τα ασύρματα ακουστικά θα παράγουν καθαρό και ισορροπημένο ήχο με αυξημένη ισχύ. Ταυτόχρονα, σε συνδυασμό με τα νέα χειριστήρια αφής, τα TrueConnect 2 υποστηρίζουν και φωνητικές εντολές μέσω Siri, Google Assistant αλλά και την Alexa. Ο χρήστης αγγίζοντας το χειριστήριο, μπορεί να δώσει συγκεκριμένες εντολές αναπαραγωγής, χωρίς απαραίτητα να βγάλει το smartphone από την τσέπη του.

87619935_TrueConnectHero.jpg.a27e8839994e03422b665a2d35efb378.jpg

Τα ακουστικά διαθέτουν μικρόφωνα με τεχνολογία μείωσης θορύβου, ώστε οι δυνατοί ήχοι να φιλτράρονται κατά τη διάρκεια μίας συνομιλίας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι ο εξερχόμενος ήχος να είναι καθαρός. Επίσης, η σύνδεση με το smartphone γίνεται μέσω Bluetooth 5 ενώ διαθέτουν και πιστοποίηση IP55 για προστασία από σκόνη, ιδρώτα και νερό.

Ο διευθυντής marketing της RHA, Colum Fraser δήλωσε:

Θέλαμε να φτιάξουμε ένα ζευγάρι ακουστικών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για κάθε μέρος της ημέρας, είτε πρόκειται για μετακινήσεις, για εργασία, για άσκηση ή για χαλάρωση στον καναπέ. Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με το πώς εξελίχθηκαν τα TrueConnect 2, το ίδιο υπέροχο σχέδιο με πριν αλλά τώρα δημιουργήθηκαν για περισσότερα.

Τα TrueConnect 2 έρχονται με 3 χρόνια εγγύηση και είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά με κόστος €159.95.

  • Like 1