Η σειρά παιχνιδιών Battlefield των Electronic Arts και DICE αναμένεται να προσαρμοστεί και να μεταφερθεί στην μικρή οθόνη από τις Paramount και Anonymous Content.

Όπως είναι γνωστό, η Anonymous Content βρίσκεται πίσω από τις ιδιαίτερα επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές Mr. Robot, True Detective και The Knick, οπότε θα λέγαμε πως η σειρά, και με την συμβολή της Paramount, βρίσκεται σε καλά χέρια. Ήδη, ο Michael Sugar, που κέρδισε πρόσφατα Όσκαρ με την ταινία Spotlight έχει αναλάβει χρέη Executive Producer, μαζί με την Ashley Zalta της ίδιας της Anonymous Content.

 

Αν και δεν είναι 100% εξασφαλισμένο ότι η δημοφιλής σειρά παιχνιδιών Battlefield των Electronic Arts και DICE θα καταλήξει σύντομα στις τηλεοράσεις μας, ενδεχομένως να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, μετά τα κολακευτικά σχόλια της Προέδρου της Paramount TV, Amy Powel, που πρόσφατα δήλωσε ότι το franchise έχει “εξαιρετικά δυναμική αφήγηση” και “πιστή βάση οπαδών”. Και αυτό, γιατί οι Paramount και Anonymous Content δεν έχουν αποκτήσει ακόμη τα δικαιώματα από τις EA και DICE, αλλά έχουν αποκτήσει το αποκλειστικό δικαίωμα να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με συγκεκριμένες οικονομικές υποχρεώσεις.

 

Κατά καιρούς, έχουμε δει το franchise να απλώνεται σε διάφορες χρονικές περιόδους και τοποθεσίες, από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο έως σε ποιο σύγχρονες περιόδους στον στρατό αλλά και στην στρατιωτικοποιημένη αστυνομία στο Λος Άντζελες. Το επόμενο παιχνίδι επίσης που έρχεται τον Οκτώβριο θα εκτυλίσσεται στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Για την ώρα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποια εκδοχή του Battlefield θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη ή αν πρόκειται για απευθείας προσαρμογή του σεναρίου κάποιου παιχνιδιού από αυτά που γνωρίζουμε ήδη.

 

Link.png Site: Polygon