Δεδομένα 1,5 TB υποστηρίζουν χάκερ πως κατάφεραν να αποσπάσουν από σέρβερ της HBO. Μάλιστα, από το υλικό που ήρθε στην κατοχή τους, ήδη έχουν διαρρεύσει online επεισόδια αππό τις σειρές Ballers και Room 104 όπως επίσης και το σενάριο του επεισοδίου του Game of Thrones που προορίζεται να προβληθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η παραβίαση του καλωδιακού καναλιού αποκαλύφθηκε από το Entertainment Weekly. Σε μήνυμά τους, πάντως, οι χάκερ αφήνουν να εννοηθεί πως έχουν κλέψει και επεισόδια από τον 7ο κύκλο του Game of Thrones.

 

Με δήλωσή του, ο πρόεδρος και CEO του ΗΒΟ παραδέχθηκε την κλοπή. “Όπως πιθανότατα έχει μάθει οι περισσότεροι, σημειώθηκε ένα περιστατικό στην εταιρεία το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να κλαπούν ιδιωτικό υλικό, ανάμεσά στο οποίο και μέρος του προγράμματος”, σημειώνει.

 

“Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως οι επικεφαλής της εταιρείας, με την εξαιρετική τεχνολογική μας ομάδα και εξωτερικούς ειδικούς, εργάζονται σε συνεχή βάση για να προστατεύσουν τα κοινά μας συμφέροντα... Το πρόβλημα που βρίσκεται ενώπιόν μας είναι δυστυχώς πολύ συχνό στον κόσμο που ανήκουμε”, πρόσθεσε.

 

Link.png Site: Τechradar