Ο συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, θα είναι ο επόμενος guest star της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, The Big Bang Theory όπως αναφέρει το CNN.

Το επεισόδιο θα προβληθεί προς τα τέλη Μαρτίου, και σύμφωνα με το σενάριο, η Penny την οποία υποδύεται η Kaley Cuoco, φιλοξενεί τον Gates στην εργασία της, με τους γνωστούς "nerds" φίλους της να κάνουν τα πάντα προκειμένου να τον συναντήσουν. Το Big Bang Theory αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών, με πάμπολλες αναφορές στην τεχνολογία.

Αν και δεν έχει διευκρινιστεί για το αν η παρουσία του Gates στο επεισόδιο θα είναι σύντομη ή όχι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα υπάρχουν αναφορές στα χρόνια που οδηγούσε τη Microsoft από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αλλά και την περίοδο που ακολούθησε αμέσως μετά την αποχώρησή του, προκειμένου να ιδρύσει μια ανθρωπιστική οργάνωση για την καταπολέμηση γνωστών ασθενειών στον Τρίτο Κόσμο, και να γίνει ο μεγαλύτερος φιλάνθρωπος στην ιστορία. Η παρουσία του Bill Gates στο Big Bang Theory έρχεται να προστεθεί σε αντίστοιχες παρουσίες στη σειρά άλλων επιφανών προσώπων της τεχνολογίας και της επιστήμης όπως αυτή του Buzz Aldrin, Stephen Hawking, Elon Musk και Steve Wozniak.

Η παρουσία του Gates στη μικρή οθόνη είναι η δεύτερη μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη σειρά Frasier πριν 17 χρόνια. Όμως καθ' όλη τη διάρκεια παρουσίας του στη Microsoft δεν έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε διάφορες παρωδίες που τον έφεραν στο ρόλο του Austin Powers, του Μορφέα από την ταινία Matrix και όχι μόνο.

CNN

  • Like 1