Προς το περιεχόμενο
  • Νέα

Η Μαγεία Της Ένατης Τέχνης Στο LA Comics Festival


Istros

298 εμφανίσεις

Ο Σύλλογος Κόµικς και Τεχνών ΕΤουΚου συνδιοργανώνει µε την Αντιδηµαρχία Πολιτισµού και Επιστηµών του Δήµου Λαρισαίων το LA Comics Festival που θα λάβει χώρα στο Μύλο του Παππά από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου

Ο κόσµος των κόµικς ζωντανεύει στην πόλη της Λάρισας. Ο Σύλλογος Κόµικς και Τεχνών ΕΤουΚου συνδιοργανώνει µε την Αντιδηµαρχία Πολιτισµού και Επιστηµών του Δήµου Λαρισαίων το LA Comics Festival που θα λάβει χώρα στο Μύλο του Παππά από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου.
Πρόκειται για µία πολυθεµατική και πολυεπίπεδη εκδήλωση, που εστιάζει στο χώρο της 9ης Τέχνης και απευθύνεται σε φίλους των τεχνών, λάτρεις των κόµικς, γραφίστες, εικονογράφους, animators, αναγνώστες, φοιτητές οπτικής επικοινωνίας και multi- media, δασκάλους και µαθητές, γονείς και παιδιά.

Στο LAComicsFestival θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή µε µια από τις πλέον ενδιαφέρουσες µορφές Τέχνης παγκοσµίως, µέσω της παρουσίας καταξιωµένων Ελλήνων δηµιουργών και όχι µόνο. Πιο συγκεκριµένα, 50 καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα δίνουν το παρόν στα τραπέζια και στις εκθέσεις της διοργάνωσης, προβάλλοντας µια µεγάλη ποικιλία εικονογραφήσεων, αυτοεκδόσεων και κόµικς εντύπων.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στις εκθέσεις που θα φιλοξενούνται στο χώρο, µεταξύ των οποίων και µία έκθεση κόµικ και εικονογράφησης µε τίτλο «Μονοσέλιδα», αποτελούµενη από έργα 40 Ελλήνων και Κυπραίων δηµιουργών κόµικς. Επιπλέον, το LAComicsFestival θα φιλοξενεί και µία Έκθεση σπάνιων ελληνικών συλλεκτικών κόµικς καθώς και επιτραπέζια παιχνίδια (σε συνεργασία µε το Play House) ενώ στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει bazaar βιβλίων κόµικς από καταστήµατα και εκδοτικούς οίκους.

Περισσότερα εδώ:

http://www.comicdom.gr/2019/03/02/έρχεται-la-comics-festival-στη-λάρισα/

0 Σχόλια


Προτεινόμενα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Στατιστικά μελών

    • Συνολικά μέλη
      706.337
    • Περισσότεροι συνδεδεμένοι
      11.184

    Νεότερο μέλος
    Chronis102
    Έγινε μέλος
  • Newsletter

    Θέλετε να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και προσφορές;
    Εγγραφή
  • Δημιουργία νέου...