Προς το περιεχόμενο
  • Blog

GPU Turbo και AIS, οι δύο σημαντικές αναβαθμίσεις τον Αύγουστο για το Honor 10


insomnia.gr

179 εμφανίσεις

Δύο πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις θα είναι σε θέση να εγκαταστήσουν οι κάτοχοι του Honor 10, αρχής γενομένης από τις 3 Αυγούστου με το GPU Turbo.

Η πρώτη είναι φυσικά το πολυαναμενόμενο GPU Turbo το οποίο αποτελεί εγγύηση σύμφωνα με την εταιρεία για πιο γρήγορες ταχύτητες κατά την ενασχόληση με ένα mobile παιχνίδι, αφήνοντας πίσω τυχόν προβλήματα επιδόσεων που μπορεί να είχατε αντιμετωπίσει. Ο συνδυασμός hardware και software, αυξάνει δραματικά τις επιδόσεις των γραφικών με τον αριθμό των fps να φτάνει στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα.

Παράλληλα με την αναβάθμιση GPU Turbo, η Honor θα κυκλοφορήσει και μια δεύτερη πολύ σημαντική αναβάθμιση με την ονομσία AIS (Automatic Image Stabilizer) η οποία αναλαμβάνει να εξαλείψει τις θολές φωτογραφίες και να βελτιώσει την ποιότητα τους, ακόμα και αν δεν έχετε τόσο σταθερό χέρι. Το AIS είναι ενεργό και κατά τη βίντεο εγγραφή με το Honor 10 και είναι σε θέση σε μόλις 0,2 δευτερόλεπτα να εντοπίσει με ακρίβεια 98% αν ο κάτοχος της συσκευής ετοιμάζεται για λήψη, προχωρόντας σε αυτόματη ρυθμίση της έκθεσης. Την ίδια στιγμή, η τεχνητή νοημοσύνη του Honor 10 αναγνωρίζει το περιβάλλον, προχωρόντας στην υιοθέτηση κατάλληλων ρυθμίσεων για την καλύτερη δυνατή λήψη.

619790344_Honor10PUBGtestresultwithGT.PNG.a68fb679c5199314ca937282ffe73bc3.PNG

Εκτός από τις παραπάνω αναβαθμίσεις, η Honor αναμένεται να ξεκινήσει ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα με την ονομασία "Honor C.E.O", απευθυνόμενη στους φίλους της εταιρείας και μόνο. Το δοκιμαστικό αυτό πρόγραμμα θα απευθύνεται σε Honor fans με δυνατή παρουσία στα social media και οι οποίοι ειδικεύονται στο unboxing, gaming, ID design και στη φωτογράφηση με τη βοήθεια A.I. Με την κίνηση αυτή η Honor επιθυμεί να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και να ενδυναμώσει τους νέους στο να επιτύχουν τα όνειρά τους, κάνοντας η ίδια η εταιρεία τα πράγματα με διαφορετικό και «γενναίο» τρόπο. Η Honor φιλοδοξεί να κάνει τις κινήσεις που χρειάζονται για να φέρει τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες για τους πελάτες της.

0 Σχόλια


Προτεινόμενα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Στατιστικά μελών

    • Συνολικά μέλη
      707.271
    • Περισσότεροι συνδεδεμένοι
      11.184

    Νεότερο μέλος
    AmaliaN
    Έγινε μέλος
  • Newsletter

    Θέλετε να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και προσφορές;
    Εγγραφή
  • Δημιουργία νέου...