Προς το περιεχόμενο
  • Blog

Honor Play, ένας σκληρός αντίπαλος για το Mi Mix 2


insomnia.gr

208 εμφανίσεις

Πιθανόν να έχετε ακούσει ότι η Honor έχει ενσωματώσει την τεχνολογία GPU Turbo σε ένα από τα τελευταία της gaming smartphone, το Honor Play το οποίο ανακοινώθηκε στην Κίνα τον περασμένο Ιούνιο. Σύμφωνα με την εταιρεία αυτή η τεχνολογία βελτιώνει σημαντικά τις επιδόσεις του κινητού και σημαντικότερο, τις επιδόσεις του κατά την αναπαραγωγή απαιτητικών 3D παιχνιδιών.


Γιατί όμως το GPU Turbo είναι τόσο σημαντικό και πώς ακριβώς μπορούν να ωφεληθούν οι χρήστες;  Ας δούμε αναλυτικά το θέμα. Tο GPU Turbo είναι μία  επαναστατική τεχνολογία  που συνδυάζει το software με το hardware της συσκευής και έχει αναπτυχθεί από την Honor (και την Huawei). Εκμεταλλεύεται πλήρως το Kirin chipset που  βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευής αλλά και το γραφικό περιβάλλον EMUI που βρίσκεται στην επιφάνεια του android, προκειμένου να βελτιώσεις σημαντικά τις επιδόσεις στα γραφικά. Όσοι ασχολούνται με mobile games γνωρίζουν ότι  ένα μεγάλο ρόλο στις επιδόσεις του gaming, διαδραματίζει η ενσωματωμένη gpu.  Η δυνατότητα γρήγορης επεξεργασίας των γραφικών, αποτελεί και τον καθοριστικό παράγοντα για το πώς θα τρέχει ένα παιχνίδι.

2.jpg.5fae12561b813558d65c217a76349ebf.jpg

Η τεχνολογία GPU Turbo ωφελεί το Honor Play σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη είναι αυτή που αναφέραμε προηγουμένως, οι επιδόσεις της gpu καθώς και η εξασφάλιση ότι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια θα τρέχουν πολύ γρήγορα στο Honor Play χωρίς κάποιο πρόβλημα με τον αριθμό των καρέ. Οι έρευνες δείχνουν ότι ο αριθμός των καρέ στο Honor Play κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής ενός παιχνιδιού, είναι 5.6 φορές μεγαλύτερός από το Xiaomi Mi8, κάτι που το κάνει διπλά σταθερό κατά την αναπαραγωγή mobile παιχνιδιών. Ως αποτέλεσμα, ο χρήστης απολαμβάνει μία ομαλή και σταθερή  εμπειρία παιχνιδιού με το Honor Play. Ένα  ακόμα πλεονέκτημα του GPU Turbo είναι η μείωση στην κατανάλωση ενέργειας του SoC κατά 30%. Όλοι γνωρίζουμε ότι η μπαταρία εξαντλείται πολύ γρήγορα και σίγουρα με  πιο γρήγορο ρυθμό όταν παίζουμε κάποιο παιχνίδι ή βλέπουμε ταινίες στο smartphone. Όμως με το Honor Play, η αυτονομία είναι 30 λεπτά μεγαλύτερη όταν τα υπόλοιπα smartphone μένουν από μπαταρία.

3.jpg.ac659985d8a82528392eef0c2b9e56de.jpg

Εκτός της τεχνολογίας GPU Turbo, ας ρίξουμε μία πιο προσεκτική ματιά για το τι προσφέρει το Honor Play στους χρήστες. Είναι όντως ένα Smartphone για καθημερινή χρήση ή απλά μία πολύ καλή πρόταση για όσους ασχολούνται με παιχνίδια; Το Honor έχει οθόνη 6.3 ιντσών (με notch) και ανάλυση FHD+ ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει μικρό περιθώριο κάτι που σημαίνει ότι η οθόνη καλύπτει το 89% της συνολικής εμπρόσθιας επιφάνειας. Η οθόνη  διαθέτει ικανοποιητική φωτεινότητα ζωντανά χρώματα ακόμα και κάτω από φώτα που επικρατούν σε έναν εργασιακό χώρο. Το μέγεθος της συσκευής δεν επηρεάζεται από τη μεγάλη οθόνη των 6.3 ιντσών αφού είναι σχετικά εύκολη η χρήση της ακόμα και με το ένα χέρι. Αν προτιμάτε smartphones με οθόνη μικρότερη των 5,5 ιντσών τότε τον Honor Play μπορεί να είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Με αναλογία διαστάσεων 19,5:9, το Honor play είναι κατάλληλο για αναπαραγωγή ταινιών και για να παίζετε παιχνίδια στη μεγάλη του οθόνη. Ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος μαζί με μία διπλή κάμερα 16MP ΑΙ η οποία είναι τοποθετημένη κάθετα. Στο πίσω μέρος ακόμα βρίσκουμε το λογότυπο της honor το οποίο είναι και αυτό με τη σειρά του τοποθετημένο κάθετα.

4.jpg.403ab5f5887fc8068d4064242c95651e.jpg

Σε ότι αφορά τις κάμερες του Honor Play έχει διπλή κάμερα 16 megapixel ενώ την ίδια ανάλυση διαθέτει και η εμπρόσθια κάμερα. Όλες οι κάμερες της συσκευής διαθέτουν χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης κάτι που σημαίνει ότι η ποιότητα των φωτογραφιών είναι σημαντικά καλύτερη μόλις γίνεται η χρήση της σχετικής τεχνολογίας. Αυτή μπορεί να αναγνωρίσει σκηνές κατά τη λήψη για πιο ζωντανές και φυσικές φωτογραφίες. Τo bokeh εφέ, η δυνατότητα πορτραίτων, 3D Lighting και AR αυτοκόλλητων βρίσκονται ανάμεσα στα δημοφιλή χαρακτηριστικά του Honor Play όπως επίσης και άλλων συσκευών της Honor. Έτσι η καθημερινότητα με το τελευταίο smartphone της honor σίγουρα ξεπερνά τις προσδοκίες του χρήστη.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής συναντάμε μπαταρία 3750mAh, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο, 6.3 ιντσών οθόνη με notch, 16MP Dual-Lens Κύρια κάμερα, 16MP εμπρόσθια κάμερα καθώς και υποστήριξη της τεχνολογίας GPU Turbo.

0 Σχόλια


Προτεινόμενα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Στατιστικά μελών

    • Συνολικά μέλη
      706.751
    • Περισσότεροι συνδεδεμένοι
      11.184

    Νεότερο μέλος
    Perant113
    Έγινε μέλος
  • Newsletter

    Θέλετε να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και προσφορές;
    Εγγραφή
  • Δημιουργία νέου...