Προς το περιεχόμενο
  • Blog

Sneak Peek του Honor Play λίγο πριν το παγκόσμιο λανσάρισμα


insomnia.gr

173 εμφανίσεις

Πιθανόν να έχετε ακούσει για την κυκλοφορία του Honor Play στην Κίνα τον περασμένο Ιούνιο, ενός ξεχωριστού gaming smartphone από την Honor. Το Honor Play είναι ένα smartphone που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για όσους αρέσκονται στο να παίζουν παιχνίδια στην αγαπημένη τους συσκευή. Υποστηρίζοντας την τεχνολογία GPU Turbo αλλά και με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που στοχεύουν στην καλύτερη εμπειρία gaming, η νέα δημιουργία της Honor θέλει να αλλάξει τα δεδομένα σε ότι αφορά το τι μπορεί να προσφέρει ένα smartphone στο gaming. Με την επερχόμενη ευρωπαική κυκλοφορία της συσκευής, γνωρίζουμε ότι αυτή διαθέτει οθόνη 6.3 ιντσών αλλά και άλλα πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι το GPU Turbo, μια τεχνολογία που βελτιώνει σημαντικά τις επιδόσεις ενός smartphone κατά την αναπαραγωγή ακόμα και των πιο απαιτητικών παιχνιδιών, ενώ πολλοί έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για το πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Όπως όλοι γνωρίζουν, η GPU (Graphic Processing Unit) παίζει έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στις επιδόσεις ενός smartphone κατά την εκτέλεση ενός παιχνιδιού. Η τεχνολογία GPU Turbo βελτιώνει την ταχύτητα με την οποία το smartphone επεξεργάζεται τα γραφικά του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας όχι μόνο το διαθέσιμο hardware αλλά και με έξυπνη υλοποίηση λογισμικού, κάτι που σημαίνει ότι πολλά παιχνίδια θα τρέχουν με τα μέγιστα δυνατά καρέ στο Honor Play. Τα δεδομένα δείχνουν ότι αυτή η επαναστατική τεχνολογία βελτιώνει την απόδοση των γραφικών κατά 60% και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 30%. Πρακτικά, ο κάτοχος της συσκευής θα έχει την ευκαιρία να έχει μια πλήρως ομαλή εμπειρία παιχνιδιού ακόμα και σε μαραθώνιους gaming. Σε άλλα αποτελέσματα δοκιμών, το Honor Play είναι δύο φορές πιο σταθερό από το Xiaomi Mi8 και έχει μεγαλύτερη αυτονομία από το iPhone X κατά 30 λεπτά όταν γίνεται αναπαραγωγή ενός παιχνιδιού.

2.jpg.344d3f51ed4b00134b1a17a64f1c21e2.jpg

Επίσης, οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης του Honor Play έχουν ως βάση τη μονάδα NPU και AI της συσκευής, με το Honor Play να υποστηρίζει το "4D Experience" με το οποίο χρησιμοποιείται η δόνηση της συσκευής προκειμένου να δώουν στον χρήστη μια πιο ρεαλιστική εμπειρία κατά τους πυροβολισμούς ή τις εκρήξεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Συνολικά η τεχνητή νοημοσύνη του Honor Play μπορεί να αναγνωρίσει περισσότερα από 30 σενάρια προκειμένου να αναλάβει δράση για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία.

Ο ήχος είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που συμβάλλει στην εξαιρετική επίδοση του Honor Play ως ένα gaming smartphone αφού υποστηρίζεται πολυκαναλικός ήχος 7.1 ενώ με τη λειτουργία gaming suite, αποκλείονται εισερχόμενες κλήσεις, ειδοποιήσεις για χαμηλή στάθμη μπαταρίας καθώς και για τυχόν ξυπνητήρια. Όλα αυτά με μοναδικό σκοπό το απρόσκοπτο gaming χωρίς «ενοχλήσεις». Ένας ακόμη τομέας που ξεχωρίζει το Honor Play είναι στο σχεδιασμό του όπου κυριαρχεί η οθόνη των 6.3 ιντσών με ανάλυση FHD+ και αναλογία 19.5:9, κάτι που αντιστοιχεί σε κάλυψη 89% της συνολικής εμπρόσθιας όψης. Προκειμένου να κρατιέται καλύτερα στο χέρι, το Honor Play έχει μικρότερο πάχος από αυτό του iPhone X, με καμπύλες γωνίες και έναν πανέμορφο unibody σχεδιασμό αλλά και παρουσία αλουμινίου.

3.jpg.272469d78148757228f8547907e719a5.jpg

Το Honor Play θα ανακοινωθεί στις 30 Αυγούστου στο Βερολίνο για την ευρωπαική αγορά, και στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2018. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του που ξεχωρίζετε; Αφήστε το σχόλιο σας στη συνέχεια

0 Σχόλια


Προτεινόμενα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Στατιστικά μελών

    • Συνολικά μέλη
      706.634
    • Περισσότεροι συνδεδεμένοι
      11.184

    Νεότερο μέλος
    HoneyBadger
    Έγινε μέλος
  • Newsletter

    Θέλετε να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και προσφορές;
    Εγγραφή
  • Δημιουργία νέου...