Προς το περιεχόμενο

Meetup 14 Μαρτίου Αθήνα “Ελληνικά Bitcoin ATM, Bitcoin Lightning Network”

Bitcoin meetup, συνέδρια
chek2fire

Πληροφορίες γεγονότος

Νέο meetup διοργανώνει στην Αθήνα στις 14 Μαρτίου 7 το απόγευμα στο Orange Groove η ομάδα Bitcoin & Blockchain Tech Meetup (Athens).

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους στο meetup θα μιλήσει ο Στέφανος Γκετσόπουλος  της Bcash για τα Βιτψοιν ΑΤΜ που λειτουργούν στην Ελλάδα από την εταιρεία τους ενώ ο Δημήτρης Τσαπακίδης θα μιλήσει για το Lightning Network το second layer πληρωμών του Bitcoin και θα γίνει μια παρουσίαση με εγκατάσταση των απαραίτητων wallet.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της ομάδας έτσι όπως αναρτήθηκε στο meetup.com

Ελάτε στην επόμενη συνάντησή μας για το Bitcoin το blockchain! Οι συναντήσεις είναι δωρεάν και ανοιχτές σε όλους. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στα Ελληνικά.

• Ο Στέφανος Γκετσόπουλος θα μας μιλήσει για τα Bitcoin ATM made in Greece της Bcash Greece (https://bcash.eu/). Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει 15 δικά της ΑΤΜ στην Ελλάδα και 3 στο εξωτερικό.

• Ο Δημήτρης Τσαπακίδης θα μιλήσει για το Lightning Network που επιτρέπει άμεσες μεταφορές Bitcoin με πολύ μικρό κόστος. Θα επιχειρήσουμε μια αλυσίδα μεταφοράς Bitcoin (Lightning Torch), για να συμμετέχετε εγκαταστήστε το https://bluewallet.io (iOS, Android), ή το https://www.walletofsatoshi.com(Android) ή γραφτείτε στο https://tippin.me αν είστε χρήστης του Twitter.

• Μετά τη συνάντηση θα συνεχίσουμε για φαγητό και ποτό σε χώρο που θα ανακοινωθεί.


Προτεινόμενα Σχόλια

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.